Webredactie

Wat doen wij?

De Webredactie plaatst voortdurend nieuwe informatie op deze website. Bijvoorbeeld wedstrijdverslagen en nieuwsberichten. Zo zorgt zij ervoor dat de inhoud altijd up to date is.

Elk team krijgt per seizoen een eigen pagina op de website. Daarop kun je van alles over je eigen team kwijt, zoals:

- een teamfoto
- de spelers, leiders en en andere personen rondom het team
- wedstrijdverslagen

Wil je de pagina van jouw team zo leuk en actueel mogelijk houden? Vraag je leider dan om foto's, wedstrijdverslagen, wijzigingen, aanvullingen etc. te sturen!

Aanleveren van materiaal

Nieuwe informatie voor de website kun je mailen naar redactie@vvwilhelmus.nl

De tekst mag in een meegestuurd Word-bestand staan of gewoon in de e-mail zelf. Voeg liever geen pdf-bestanden bij!

Als je wilt dat er ook beeldmateriaal wordt geplaatst, is het fijn als je een internet-link naar die foto (of fotoalbum!) meestuurt. Als je die link niet hebt, mag je de foto ook als bijlage bijvoegen. Zorg er dan wel voor dat die foto minimaal 630 px breed is (72 dpi). Voor het mooiste resultaat!