Scheidsrechterszaken

Welkom op het onderdeel Scheidsrechterszaken van VV Wilhelmus.

Op deze en onderliggende pagina's vind je alle informatie over alles wat maar met scheidsrechter zijn of worden te maken heeft.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met de Scheidsrechters coördinatoren van Wilhelmus. Wie dat zijn vind je onder Organisatie.

V.V. Wilhelmus zoekt extra Clubscheidsrechters (m/v)

Wilhelmus is de afgelopen jaren sterk gegroeid in het jeugdvoetbal. Met name bij de oudere jeugd en onze zaterdagsenioren is het nog knap lastig om voldoende scheidsrechters te krijgen voor elke wedstrijd!

We zijn dus  op zoek naar mensen die het leuk vinden om regelmatig een wedstrijd te fluiten bij de oudere jeugdteams (JO13 t/m JO19), of zaterdagsenioren.

Als scheidsrechterscommissie doen wij er alles aan om wekelijks zo veel mogelijk scheidsrechters in te delen, maar bij gebrek houd het een keer op!

Teams moeten er dus rekening mee houden dat als er geen scheidsrechter staat ingedeeld op het programma bij hun wedstrijd, dat zij zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen!

Ben je 12-18 jaar en lijkt het je leuk om pupillen te fluiten?

Heb jij zin om Jeugd O7 t/m O9 te fluiten?? DAT KAN!!! We zoeken jeugdige spelers die aan het begin van een carrière als scheidsrechter staan en het leuk vinden om 2x per maand een O7 of O9 pupillenwedstrijdje te fluiten, voor of na je eigen wedstrijd! Natuurlijk zorgen wij voor goede begeleiding! Meld je aan en misschien kunnen we de pupillen-scheidsrechters cursus wel net als vorig seizoen weer bij Wilhelmus organiseren!

Wilhelmus vraagt van scheidsrechters:

• Fluiten met plezier
  • Fluiten naar eer en geweten
  • Fluiten volgens de spelregels maar met gevoel voor het spel en de spelers

Wilhelmus biedt scheidsrechters:

• Een gezellige club, waar scheidsrechters gewaardeerd worden voor hun bijdrage
  • Wisselend wedstrijdprogramma
  • Bij voldoende aanmeldingen mogelijkheden tot KNVB-opleidingen
  • Na afloop van de wedstrijd wat te eten en drinken