Interne scouting

Zoals u wellicht al bij uw team heeft gemerkt is het Interne Scoutingsteam van v.v. Wilhelmus sinds het begin van het nieuwe seizoen alweer druk bezig met het scouten van wedstrijden in de leeftijdklassen JO-9, JO-11 en JO-13. Is uw team nog niet gescout, dan zal dit binnenkort zeker gaan gebeuren !!!!

Het doel van de interne scouting is om zo veel mogelijk wedstrijden te bekijken van de jeugdteams, zodat wij tot een juiste indeling kunnen komen van de teams richting het nieuwe seizoen. Alle teams worden gedurende het seizoen zo veel mogelijk worden bekeken door verschillende scouts.

Ons scoutingsteam bestaat uit 15 personen, aangevuld met Marcel Wieser. Het scoutingsteam is als volgt verdeeld onder de drie verschillende klassen.

JO-9

Marja van Zomeren
Rinus Fuit
Paul Wuite
Robert Zoutenbier
Sacha Glaudemans
Xander Woortman

JO-11

Jan Mark Maas
Danny Snijers
Tim Krul
Jeroen Fukken

JO-13

Mark Boekhoudt
Johan van der Hoeven

Keepers: Randy Bohlmeijer

Indien u vragen heeft over de interne scouting, dan kunt u zich wenden tot de betreffende scouts, Marcel Wieser (Hoofd jeugdopleiding) of Marco Vlottes (Hoofd Interne Scouting).

Met vriendelijke groet,

Hoofd Interne Scouting

Hieronder de foto's bij de namen van de scouts:

Marja van Zomeren

Rinus Fuit