Wilhelmus 1 - SEP 1 (2-0)

Wilhelmus 1 won vandaag met 2-0 van SEP. Doelpuntenmakers vandaag waren middenvelders Yuri Bruno en Ruben Gyamfi voor Wilhelmus. Wilhelmus speelde geconcentreerd maar miste wel veel kansen op een grotere uitslag.

Aan de kant van Wilhelmus kregen aanvaller Jacky Adam en keeper Mark de Jong tijdens de wedstrijd een gele kaart van scheidsrechter W van Horssen . Aan de kant van SEP werd een gele kaart getoond aan SEP-er Barry Derwort.

Vandaag was alweer de 7e overwinning van Wilhelmus in de 3e klasse Hoog promotie poule. Door dit resultaat komt er een ongekende ontknoping aan in de laatste twee wedstrijden van het seizoen.

De top 3 bestaat na deze speelronde uit :
1) HMSH           9-22  + 19
2) Wilhelmus    9-20 +  16
3) COAL            9-19 +  10

De nummer 1 en nummer 2 promoveren richting 2e klasse van het zondag voetbal

In de laatste twee speelronde komen er de volgende 2 wedstrijden aan :

In de 10e speelronde ontmoeten HMSH en Wilhelmus elkaar in een onderling rechtstreeks duel.
ODB dat verrassend vandaag verloor van het Haagse REMO ontmoet nummer 3 COAL dat in de nek hijgt van Wilhelmus en HMSH. Op het kleine kunstgrasveld aan de Albardastraat hebben nog maar weinig ploegen gewonnen van het altijd strijdvaardige ODB

In 11e speelronde ontmoet Wilhelmus het uit Rhoon komende WCR wat nog vecht voor een nacompetitieplaats. Rond hetzelfde tijdstip word in Rotterdam de wedstrijd COAL - HMSH afgewerkt. In onderlinge duel moeten die gaan uitmaken wie voor promotie / de titel gaat strijden. De nummer 4 Dubbeldam staat op 5 punten afstand van Wilhelmus dus op papier gaat het tussen de eerder 3 genoemde ploegen.

Een ongekende ontknoping richting de 2e klasse voor Wilhelmus

U bent van harte uitgenodigd om op 26e mei 2019 om 14.00 uur de ontknoping live bij te wonen op de Groene Zoom