Wilhelmus 1 - Nootdorp 1 (3-1)

Gisterenavond heeft Wilhelmus in een levendige oefenwedstrijd Hoofdklasser Nootdorp verrast.

Sv Nootdorp dat nog knap afgelopen zaterdag FC Den Bosch 2 verraste was geen schim van de ploeg van afgelopen zaterdag.
Wilhelmus was heer en meester de eerste helft en het was aan het goede keeperswerk van Nootdorp doelman Yannic Augustinus te danken dat het bij rust maar 1-0 stond voor Wilhelmus .
Na rust kwam Nootdorp in de 59e min op 1-1 na een makkelijk gegeven strafschop.
Lang kon Nootdorp van deze onverwachte opsteker niet genieten want het was in de 64e minuut alweer raak voor de thuisclub.
Wilhelmus aanvaller Bill Duah kon na een vloeiende aanval de 2-1 op het bord zetten.
Nootdorp ging in die fase steeds meer tegen zich zelf voetballen en Wilhelmus rook dat er meer te halen viel.
In de 68e minuut was het wederom raak en na een mooie counter was het spits Jake Smart die de verdiende 3-1 op het bord zetten.
In de 85e ontstond er aan de zijlijn wat irritatie.
De scheidsrechter die toch al zijn handen vol had aan de beide stevig voetballende ploegen besloot tot een vroegtijdig einde.
Wilhelmus wint dus knap van Nootdorp en gaat zondag op bezoek bij het Haagse HMC.