Haastrecht 1 - Wilhelmus 1 (2-3)

Wilhelmus 1 ging vandaag op stedentrip naar  Haastrecht, na een mooie autorit langs verschillende dorpen kwamen we aan op het schitterende complex van Haastrecht. Omstreeks 14.00 uur floot de jonge scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd.

In de eerste fase van de eerste helft speelde Wilhelmus erg slordig maar kwam al gauw toch op een 0-1 voorsprong door een schitterende afstandknal van rechtsback Tomas Ruijgrok die vanuit zijn verdedigende positie was opgestoomd.

Nadat Wilhelmus spits Kamiel Grapendaal attent reageerde op een misverstand in de verdediging van Haastrecht leek er geen vuiltje aan de lucht.
Zijn 0-2  was alweer zijn 5e deze week.

Wilhelmus ging gesterkt door de voorsprong beter spelen maar vergat de trekker over te halen bij de vele kansen die volgden.
Hierdoor bleef Haastrecht in de wedstrijd.

Na een misverstand tussen de Wilhelmus keeper en een van de verdedigers was de aansluitingstreffer een feit. Ondanks deze tegenslag bleef Wilhelmus kansen creëren en was het wederom Kamiel Grapendaal die Wilhelmus 3e en zijn 2e van de middag maakte en zo Wilhelmus weer een ruimere voorsprong bezorgden, dit was tevens de ruststand

In de rust hamerde Wilhelmus trainer Oscar Laguna Burgos op scherpte maar dit leek voor dovemansoren gezegd want al snel maakte een van de Haastrecht speler wederom de aansluitingstreffer. Hierna zakte het spel naar een bedenkelijk niveau.

Ondanks dat kreeg Wilhelmus toch nog wat kansen maar paal en lat stonden een ruimere voorsprong in de weg. Hierdoor won Wilhelmus ook de tweede bekerwedstrijd en zal volgende week in een onderling duel met Nicolaas Boys moeten uitmaken wie de volgende ronde van het bekertoernooi haalt