35 Plus

Sinds 2011 is het 35 Plus voetbalteam actief binnen v.v. Wilhelmus. Dit jaar zijn wij dus alweer het 4e seizoen ingegaan. Op dit moment hebben wij een groep van 30 spelers en de groep is nog altijd groeiende. Naast de wekelijkse trainingen nemen wij ook deel aan de onderlinge toernooien. Deze toernooien vinden ook dit seizoen weer plaats op vrijdagavond.

Het 35 Plus voetbal wordt gespeeld op een half veld met 7 tegen 7. De onderlinge toernooien worden georganiseerd met o.a. de omliggende voetbalvereningingen Wateringse Veld, ZooVo en SV Leidschenveen.

De wedstrijden zijn stuk voor stuk erg sportief en de onderlinge omgang is zeer vriendschappelijk.

Bij het 35-plus-voetbal gelden onder andere de volgende regels:

• Minimum leeftijd van de spelers is 35 jaar;
  • Er wordt gevoetbald op een half veld;
  • De veldteams bestaan uit 7 man;
  • Er mag onbeperkt worden gewisseld;
  • Elke vrijdagavond kan er worden getraind bij Wilhelmus, behalve als we een toernooi spelen;
  • Elke twee of drie weken wordt er een toernooi georganiseerd met de omliggende verenigingen;
  • Geen slidings;
  • Geen scheidsrechter;
  • Sportiviteit staat hoog in het vaandel;
  • Een goed humeur is een must !!!

Als je belangstelling hebt om je aan te sluiten bij het 35 Plus voetbal team van Wilhelmus, meer informatie wenst of je gelijk aan wilt melden, neem dan contact op met de coördinator 35-plus-voetbal v.v. Wilhelmus:

Marco Vlottes: administratie@vvwilhelmus.nl