Wilhelmus gaat goed maar zoekt nog trainer coaches

15-05-2018

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 om 19:42 uur op www.HaagsAmateurvoetbal.nl

 

Voetbalvereniging Wilhelmus timmert aan de weg en de vereniging uit Voorburg gaat weer over de tong in Voetballand. Er zijn jeugdspelers van Wilhelmus, die na dit voetbalseizoen vertrekken naar een BVO-opleiding (ADO Den Haag, Feyenoord Rotterdam en Sparta Rotterdam) en er is veel interesse van jeugdspelers van andere amateurverenigingen uit de regio om bij Wilhelmus te mogen komen voetballen.
 
Hoofd Jeugdopleidingen Boudewijn de Geer zegt hier het volgende over: "Een uitstekende zaak, want de vereniging is in beweging. Het gaat weer leven en sommige mensen worden weer wakker. Het eerste Seniorenteam gaat straks de nacompetitie in voor promotie naar weer de 2e Klasse, Wilhelmus JO17-1 staat op het punt om ook de nacompetitie in te gaan voor een plek in de Landelijk Divisie, Wilhelmus JO15-1 kan promoveren naar de Hoofdklasse en Wilhelmus JO10-1 staat op het punt om kampioen te worden in de Hoofdklasse".
 
Door de groei binnen de vereniging Wilhelmus en de aandacht daardoor vanuit de club zelf als van buitenaf, zoekt Wilhelmus nog naar enkele Selectietrainers voor het Voetbalseizoen 2018-2019.
 
De Geer: "Ja, door de groei van het aantal Selectieteams en het wegvallen van enkele Jeugdtrainers zijn wij nog op zoek naar 'positieve en enthousiaste' Jeugdtrainers voor onze JO19-2 (JO18-1), JO17-3 (JO16-1), JO15-3 (JO14-1), JO12-1 en JO12-2. Alle Jeugdtrainers die interesse hebben, kunnen zich via voetbalschooldegeer@hotmail.com bij mij melden voor een gesprek. De jeugdtrainer kan een vergoeding verwachten, maar wij kunnen hem/haar natuurlijk ook een Trainerscursus aanbieden in welke vorm dan ook".
 
Als laatste wil Boudewijn de Geer nog het volgende kwijt: "Wilhelmus is van oudsher een prachtige vereniging, spelend op een schitterend complex. De club is de afgelopen jaren door zeer gewaardeerde mensen gelukkig weer nieuw leven ingeblazen, maar nu wordt het dus tijd om met ook de goede mensen weer enkele stapjes in sportief oogpunt vooruit te zetten".