Wij zijn Wilhelmus - Jeugdscheidsrechters

16-03-2015

Elf van onze Wilhelmus jeugdscheidsrechters halen KNVB diploma en de krant!

Bepaalde jeugdspelers zijn zonder discussie echt het gezicht en de toekomst van onze club. Het gaat dan om jongens (en u kent de meesten van gezicht) die niet alleen zelf al jaren voetballen maar ook nu al een positieve bijdrage leveren aan de club door als jeugdscheidsrechter actief te zijn.  Elf van deze toppers haalden afgelopen week hun diploma na een intensieve KNVB cursus.  En als ze in de krant staan dan mogen ze op de website niet ontbreken.

Op de foto ziet u Dylan van Oeffel, Marvin Fuit, Daniel Arons, Bruno Sytsema en Jarno Brakus. De volwassenen op de foto zijn de docenten Rene den Hartog en Cees van der Tocht. Zes andere jongens pasten niet meer op de foto: Jim van den Boogaart, Koen Hoppener, Dirk van der Stel, Martijn van Popering, Tudor Enea en Jelle de Vreeze.  Al deze jeugdspelers verdienen buitengewoon veel respect van iedereen. Mochten ze bij uw team fluiten, bedenk dan in wat voor geweldige club we samen acteren, maar jeugdspelers die opstaan om serieus te (leren) fluiten in andere jeugdteams.

Mochten er meer jongeren (of ouders!) willen opstaan, meldt u zich gewoon aan bij de scheidsrechters commissie wilhelmusscheidsrechters@gmail.com of spreekt u Eric v Marwijk en/of Marco Beukers eens aan bij Wilhelmus. Super begeleiding, opleiding en respect voor het initiatief zijn gegarandeerd.

Voor nu een diepe buiging voor deze 11 jeugdspelers.

Lees ook het nieuwsartikel dat we eerder aan deze toppers hebben gewijd.