Wilhelmus kiest voor Megmeister

PERSBERICHT

Wilhelmus kiest voor Megmeister
Release the Meister inside you

Sinds enkele weken speelt een groot aantal spelers van de selectie van Wilhelmus in kleding van het nieuwe sportkledingmerk Megmeister. Naar volle tevredenheid van zowel spelers als trainers. Megmeister introduceert een unieke technologie in base layers en haar meest innovatieve product, de compressiebroek. Kleding met een perfecte pasvorm die naadloos geproduceerd wordt. Kwaliteit die ook gewaardeerd wordt door Sparta en Willem II waar de gehele selectie al beschikt over de sportkleding van Megmeister.

Techniek centraal
Dankzij jarenlange ervaring binnen de textielindustrie op het gebied van sportkleding, hebben de twee broers achter Megmeister een unieke technologie ontwikkeld die heeft geleid tot een reeks hoogwaardige producten. De techniek is gebaseerd op een weeftechniek waarbij naadloos en uit 1 stuk geweven wordt. Daarnaast hebben de oprichters een achtergrond in de voetbal waarmee zij ook daadwerkelijk de problemen en de markt (her)kennen.

Manchester United
Dat techniek het verschil maakt, blijkt duidelijk uit de reacties vanuit de markt. Niet alleen binnen het amateurvoetbal, maar ook bij het betaald voetbal zijn de reacties op de kleding zeer positief. Eric Steele (ex-coach) van Manchester United bevestigde dit: “Your base layers are in a different league to anything I’ve ever used. Amazingly comfortable with no restrictions. I’ve been waiting for a product like this for years. Absolutely brilliant.”

De gehele selectie van Sparta en Willem II hebben voor Megmeister gekozen (base layers en compressie broeken) op basis van de sterke voorkeur bij de spelers. Daarnaast lopen er pilots met Feijenoord voor zowel de base layers als de compressiebroeken.

Compressiebroek voorkomt blessure
Een hamstring blessure is een van de meest voorkomende blessures binnen de voetbal. In samenwerking met de fysiotherapeut van ADO Den Haag heeft Megmeister gezocht naar een oplossing om dergelijke blessures te voorkomen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de compressiebroek.

De blessure komt veelal voort vanuit overbelasting waardoor er kleine micro-scheurtjes in het spierweefsel ontstaan. Door de spiergroepen te stabiliseren neemt het aantal trillingen, waardoor de scheurtjes ontstaan, af waarmee de kans op overbelasting verkleind wordt. De compressiebroek van Megmeister stabiliseert de spieren, maar zit tegelijkertijd aangenaam en bevordert de doorbloeding. De stabilisatie van de grotere spiergroepen heeft een mogelijk effect op spierblessures rondom de bovenbenen en liesstreek.

Speciale actie voor leden!
Megmeister is vernieuwend en grensverleggend. Wilhelmus is dan ook trots op de samenwerking met Megmeister en mag haar leden een korting van 20% aanbieden bij de aanschaf van een base layer en/of compressiebroek. Ga naar de website www.megmeister.com of ga naar sport2000 te Voorburg.

Interesse? Bezoek www.megmeister.com of neem contact op met Felix Ruiterman.

www.megmeister.com
felix@megmeister.com