Wilhelmus kiest Boudewijn de Geer als hoofd jeugdopleidingen

8-02-2017

Voorburg, 8 februari 2017 – Tweedeklasser VV Wilhelmus heeft Boudewijn de Geer aangetrokken als hoofd jeugdopleidingen. De 61 jarige Hagenaar speelde als prof voor FC Den Haag, Haarlem en De Graafschap en diverse clubs in het buitenland. Als trainer was hij succesvol bij diverse clubs in de regio waaronder HBS en Quick waar hij ook de jeugdopleiding opzette. Boudewijn de Geer tekent voor één jaar bij Wilhelmus met een optie voor nog een jaar.

Voorzitter van de technische commissie van VV Wilhelmus Jean Paul van Mierlo is blij met de komst van Boudewijn de Geer als opvolger van Marcel Wieser: “Boudewijn is een voetbalman pur sang die uitstekend bij de club past. Hij heeft bij veel clubs bewezen jeugdspelers en trainers naar een hoger niveau te kunnen brengen. Dat staat ons ook voor ogen bij Wilhelmus. Spelers en trainers beter maken, zowel op selectieniveau als op niet-selectieniveau want ieder jeugdlid telt mee bij Wilhelmus.”

Boudewijn de Geer ziet het helemaal zitten om volgend seizoen bij Wilhelmus aan de slag te gaan: “Nog steeds is Wilhelmus een aansprekende club in voetballand. Met een prachtige historie en een mooie toekomst. Als je het complex opkomt ademt het voetbal. Ik vind het elke dag schitterend om op het veld te staan en met trainers en spelers aan het werk te zijn. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging bij Wilhelmus.”

Boudewijn de Geer komt van VELO waar hij zeven seizoenen Hoofd Jeugdopleidingen was