Wilhelmus heeft zijn selectie rond

28-06-2018

Na een teleurstellend einde van het seizoen 2017-2018 kon Wilhelmus uiteindelijk de balans opmaken. Wilhelmus kende een teleurstellende start van de competitie maar herstelde zich opvallende sterk.

Wilhelmus sloot hierdoor de competitie af met een keurige tweede plaats in de competitie, maar wist deze hoge eindklassering niet te verzilveren in de nacompetitie. Hierdoor speelt Wilhelmus volgend jaar wederom in de zondag 3e klasse.

Ondanks het mislopen van de promotie naar de 2e klasse blijft de club uit Voorburg in trek. Bijna alle selectiespelers bleven de club trouw en ruim 9 A spelers komen de selectie versterken, tevens kwamen er 4 directe versterkingen bij voor de selectie in de volgende aanwinsten:

Nieuw:
Kevin Langeveld (lager elftal)
Levie Schut (DVV Delft)
Dylan Kasius (DVV Delft)
Josh Smart (KSD Marine).

Vertrokken:
Remy Pannekoek (SV Loosduinen).
Dennis Pronk ( gestopt )
Kris Delfrois ( gestopt/teammanager)

Hierdoor heeft de technische commissie besloten om een 3e selectie elftal te starten om zo de talenten te kunnen doorselecteren.

De selectie zal na de zomerstop op dinsdag 7 augustus voor het eerst trainen waarna op 16 augustus de eerste wedstrijden gespeeld zullen worden op het PGS Vogel Toernooi.