Fietsen plaatsen rechts van ons clubgebouw!!!

16-02-2017
Fietsen m.i.v. vandaag alleen nog plaatsen rechts van ons clubgebouw!!!

Gisteren is de buitenverlichting rondom ons clubgebouw vervangen. Hierdoor is de ingang en de “vrije loop” rond ons clubgebouw weer goed verlicht! Ook is vandaag het parkeerterrein en ons hoofdingang voorzien van accentueertekens, zoals invalideparkeerplaatsen en het vlak voor de hoofdingang met NP (Niet Parkeren). Michael van Lochem (speler A-2) heeft dit samen met een vriend gedaan. Vader van Lochem heeft de verf en andere benodigdheden gesponsord. Ome Piet is al een aantal weken bezig geweest met het fatsoeneren van de fietsenstalling naast ons clubgebouw. Vanaf heden dus alleen nog de fietsen plaatsen rechts van het clubgebouw. Scooters kunnen voor de hoofdingang om de verhoogde stoep geplaatst worden. Zet ze zo neer dat er meerdere geplaatst kunnen worden. DE hoofdingang dient in zijn geheel vrij te blijven voor de ambulance dienst.

Het bestuur bedankt Ome Piet en Michael van Lochem jr. voor hun inzet. En Michael van Lochem Sr. voor de sponsoring van de materialen.

Piet van der Valk
(Verenigingsmanager)