Meest Aktuele Verslagen

05-06-2017

JO11-1 knap 2e bij Verburch (2e plek)

In een poule met hoofdklasse toppers wist JO11-1 een 2e plek te veroveren. 

04-06-2017

JO13-4 ongeslagen kampioen bij toernooi SVH (1e plaats)

Gisteren is de JO13-4 ongeslagen kampioen geworden op het toernooi van SVH.
Er waren winstpartijen tegen SVH (2x) en UVS. In de laatste wedstrijd tegen wederom UVS voldeed een gelijkspel om de eerste plek te pakken op het laatste officiële toernooi van de JO13-4 van dit seizoen.

Zo neemt het team waardig afscheid van Ties van Zijderveld.

Ties, namens de spelers en oudergroep enorm bedankt voor je inzet en toewijding dit seizoen.

Veel succes komend seizoen bij JO15-3

04-06-2017

JO9-3(4) wint Michiel Kramer Toernooi (1e plaats)

Een team van spelers uit de JO9-3 en JO9-4 heeft ongeslagen het Michiel Kramertoernooi bij XerxesDZB gewonnen. Na 3 wedstrijden te hebben gewonnen en 1 gelijkgespeeld moest er gewonnen worden van de thuisclub. In een spannende wedstrijd wist de verdediging een aantal gevaarlijk tegenaanvallen tegen te houden. De winnende treffer werd 3 minuten voor het eindsignaal gemaakt, waarna de jongens de welverdiende beker op mochten halen bij Michiel Kramer.

03-06-2017

JO13-1 pakt eerste plaats op toernooi Verburch! (1e plaats)

Op Pinksterzaterdag wist JO13-1 de eerste plaats te veroveren. In een loodzware poule met allemaal hoofdklasse toppers werd de eerste plek veroverd. Top gedaan!

03-06-2017

JO9-11 eerste plaats bij toernooi DSVP! (1e plaats)

Vandaag speelde JO9-11 een toernooi bij DSVP in Pijnacker. 's Ochtends regende het nog flink, maar vanmiddag scheen de zon volop!

Vier wedstrijden te spelen, want we zaten met vijf teams in een poule, twee van DSVP en twee van Alphense Boys.

Iedereen heeft zijn aandeel geleverd: 3 verschillende keepers, 6 scorende spelers (die samen 20 goals hebben gemaakt!!!), Joanne als coach (met Alexander als personal coach van Noah) en er is gewoon heel hard gevoetbald want we hadden geen wissels.

Een geweldige dag met een mooi resultaat, hartstikke goed gedaan!!

02-06-2017

Goede oefenreeks JO11-1

De mannen van de JO11-1 zullen volgend seizoen gaan spelen op groot veld en 11 tegen 11. De trainersstaf hebben de afgelopen periode enkele oefenwedstrijden georganiseerd. Eerder was er het verslag van de wedstrijd tegen het uit Amsterdam afkomstige Nieuw West United nu verslag van de afgelopen 2 wedstrijden.

Op woensdag 24 mochten de mannen aantreden tegen de toekomstige JO13-2 van Forum Sport, wat een weerzien was van veel spelers waartegen de jongens in de JO11-1 dit seizoen vaker tegen heeft gespeeld. Zoals eerder gezegd is de uitslag van minder belang. Het gaat om het ervaren van de ruimte in het spel, de afstanden en vooral het buitenspel.

De wedstrijd werd op het hoofdveld van Forum gespeeld en Wilhelmus mocht de aftrap nemen. Ook is het een oefenpotje, de intentie op te winnen is er niet minder om. Dat de mannen dat lieten zien bleek wel uit het feit dat ze de aanval zochten en probeerde met goede combinaties het Forum doel te vinden. Dit lukte vrij aardig want, na 2 minuten spelen lag de 0-1 voor Wilhelmus er al in. Door het goede spel en elkaar op tijd aan te spelen was de stand na 10 minuten spelen alweer 0-3. Forum deed wel wat terug en maakte via een hoog geplaatst schot de 1-3. Na 20 minuten spelen kregen de mannen even pauze om te drinken en tactische aanwijzingen te krijgen. We zouden 3 blokken van 20 minuten spelen gezien de warmte was dit geen verkeerde opzet.

Het 2e blok mocht beginnen, Forum ging iets meer druk zetten en Wilhelmus liet dit gebeuren, maar via 2 snelle counter aanvallen was de stand 1-5. Forum kon de vorm niet vinden in het 2e blok. Na wederom 20 minuten spelen kregen de mannen rust. Het 3e blok kan aanvangen en Forum had op veel punten het team aangepast en tactische aanwijzingen gegeven aan hun spelers. Het pakte best goed uit voor Forum, want met 2 snelle aanvallen werd de stand teruggebracht naar 3-5. Echter de mannen van Wilhelmus laten zich niet zomaar aftroeven en met een snelle aanval werd de eindstand bepaald op 3-6. De trainers hebben mooie dingen gezien waarmee ze aan de gang kunnen in de komende trainingen en voor de volgende oefenwedstrijd. Het is altijd mooi om te zien dat de onderlinge verstandhoudingen goed zijn en dat we altijd met en tegen elkaar kunnen oefenen. Alles met 1 doel, voetbalplezier voor de spelers van beide clubs.

Woensdag 31 mei was ’s Gravenzande de oefentegenstander. De meeste jongens kennen we vanuit de competitie waarbij we goede en sportief fysieke wedstrijden tegen hebben mogen spelen, maar helaas wel nipt verloren.

De wedstrijd mocht om 19.00 uur beginnen op veld 3, kunstgras. Wilhelmus mocht de aftrap nemen en de wedstrijd werd geleid door een goed fluitende jeugdscheidsrechter. Wilhelmus liet gelijk zien wat het in huis heeft want de 1e aanval werd opgezet en deze lag gelijk in het doel. 0-1. Lekker begin. Vele aanvallen werden opgezet maar konden niet tot doelpunten omgezet worden. Een razendsnelle en eerlijk is eerlijk fantastische aanval van ’s Gravenzande werd bekroond met de gelijkmaker 1-1. Maar Wilhelmus was totaal niet van zijn stuk te brengen en speelde zijn eigen spel. Dit werd met de 2-1 voorsprong beloond met niet veel later de verdiende 3-1 voorsprong. In de rust kregen de mannen de nodige aanwijzingen en opdrachten mee. De 2e helft werd gekenmerkt door het wat fysiek stevigere spel van de thuisploeg. Daar waar eerder dit seizoen de mannen van Wilhelmus hier wat moeite mee hadden, was dat vandaag wel anders. Ze pakte het fysieke spel van de tegenstander goed op en lieten zich niet gek maken en bleven hun eigen spel spelen. Dit tot enige frustratie van de thuisploeg.

Wilhelmus ging lekker door met de goede aanvalscombinaties en speelde lekker vrij en onbevangen. Al snel vielen de 1-4, 1-5, 1-6 en de uiteindelijke 1-7. Een mooie score om mee terug te nemen. Maar wat belangrijker is de mannen goed hebben kunnen spelen, de combinaties met elkaar lukte door op tijd de bal te spelen. Goed gebruik te maken van de ruimtes, maar wat zeker nog veel beter kan en het realiseren van de buitenspelregel. Maar daar spel je juist oefenwedstrijden voor.

Komende week is het laatste toernooi van het seizoen uit bij Verburch en de week daarop weer een oefenwedstrijd, tegenstander is waarschijnlijk GDA.

28-05-2017

18e plaats voor JO11-1 op internationaal strijdtoneel (18e plaats)

Nadat de mannen van de JO11-1 zich 2 weken geleden wisten te plaatsen door ruim 41 teams achter zich te laten in het plaatsingstoernooi was het afgelopen zondag dan zover.

Het internationaal hoofdtoernooi van FC Dender in Denderleeuw België.
Gelukkig was de 1e poulewedstrijd gepland om 12.00 uur dus de mannen hoefden niet al te vroeg uit de veren. Er zijn 30 internationale teams verdeeld over 10 poule van 3 teams. Dit hoofdtoernooi staat te boek als 1 van de mooiste toernooien qua deelnemersveld. Veel binnen- en buitenlandse BVO’s doen eraan mee zodat de mannen van Wilhelmus zich tussen de topteams vanuit Nederland en België begeven. 

Wilhelmus was ingedeeld in de poule met KAS Eupen en Patro Eisden. De 1e wedstrijd was in het stadion tegen KAS Eupen. De mennen begonnen fel aan de wedstrijd en waren iets aan de overhand. Een spaarzame aanval van KAS werd tot een hoekschop verwerkt. Deze werd snel genomen en middels een Wilhelmusbeen viel het 1e doelpunt voor KAS Eupen.  De mannen bleven druk zetten, maar een verdwaald schot van KAS belandde pardoes in het Wilhelmus doel en daarmee werd de eindstand op 2-0 voor KAS Eupen bepaald.

De 2e wedstrijd was tegen Patro Eisden. De mannen gingen wederom fel van start en resulteerde na een mooie aanvallende combinatie in de 1-0 voorsprong. Niet veel later maakte de tegenstanders de 1-1. Die bleven druk zetten op Wilhelmus en werden beloond met de 1-2 voorsprong. De mannen van Wilhelmus gaven zich nog lang niet gewonnen en gingen volop in de aanval en met wederom goed samenspel werd de gelijkmaker gemaakt 2-2. Aan deze stand hadden beide teams niet veel om de 2e plek in de poule veilig te stellen, alleen winst was voldoende.  Een Wilhelmus aanval werd tot hoekschop verwerkt. Deze werd voor het doel gebracht en hoe dan ook hij lag ineens in het net van de tegenstander 3-2, de voorsprong wederom voor Wilhelmus. Niet veel later floot de Belgische arbiter af voor het einde wedstrijd. Winst voor de mannen door inzet en strijdlust

Door het doelsaldo en de 2e plaats werden de mannen als 9e 2e plaats geëindigde ingedeeld in de poule strijdend om plaats 17 t/m 30. Als de mannen 1 doelpunt meer hadden gemaakt zouden ze gestreden hebben om plaats 1 t/m 16. Helaas was het lot anders. 

In de plaatsingspoule werd de 1e wedstrijd aangevangen tegen KV Oostende. De mannen waren los. Letterlijk en figuurlijk. Er werd heerlijk overgespeeld en mooie combinaties werden tot doelpunten gekroond. Met een klinkende uitslag van 4-0 werd deze tegenstander eenvoudig opzij gezet. Nu was het afwachten wie de tegenstander zou worden in de volgende wedstrijd. Die zou komen uit de wedstrijd Waasland Beveren tegen Fortuna Sittard. De boys zouden heel graag tegen Fortuna willen spelen, maar het bleek toch Waasland Beveren te worden.

Ook deze wedstrijd zou in het stadion gespeeld worden. De mannen zijn er klaar voor. Vanaf het 1e fluitsignaal lieten de mannen van Wilhelmus duidelijk blijken wat hun intenties zijn. Winnen. Met het zelfde strijdbeeld als de voorgaande wedstrijden werd deze wedstrijd in een 1-4 overwinning voor Wilhelmus beslist.

De laatste wedstrijd was voor plaats 17 of 18 van de overall ranking. Deze was tegen Westhoek. Beide teams kozen voor de aanval en het spel golfde op en neer naar beide doelen beide teams wisten kansen te creëren maar geen doelpunten waardoor de stand 0-0 was en penalty’s de uitkomst voor plaats moest brengen.

Wilhelmus verloor deze reeks met 1 gemiste penalty en daardoor werd de 18e plaats aan Wilhelmus toebedeeld.

 

Terugkijkend op 2 weekenden België hebben de mannen een mooie prestatie neergezet. Van in totaal 78 deelnemende teams in het U11 toernooi hebben de mannen de 18e plek behaald in een zeer sterk deelnemersveld met veel Nederlandse en Belgische BVO en top amateurverenigingen. Een zeer knappe prestatie.

 

Volgende week rest het laatste toernooi van dit seizoen en is bij Verburch. Tussendoor spelen de mannen nog enkele 11 tegen 11 oefenwedstrijden, woensdagavond uit tegen ’s Gravenzande.

20-05-2017

JO11-1 overtuigend winnaar selectietoernooi (1e plaats)

Zaterdag 20 mei is de dag dat allen selectieteams van Wilhelmus een toernooi op Sportpark Westvliet spelen. Zo ook de JO11-1 die in de ochtend mochten aantreden. Onder een heerlijke ochtendzon mochten de mannen op het hoofdveld hun kunsten laten zien. Er zouden 3 poulewedstrijden gespeeld worden en daarna winnaars/verliezers wedstrijden voor de uiteindelijke ranking.

De 1e poulewedstrijd was tegen SSA. Dit is een team die uit voortkomt uit een voetbalschool. De mannen lieten zien dat ze 1 doel hadden vandaag en dat is de 1e plaats behalen. Deze wedstrijd werd door goed combinatiespel en met mooie individuele acties beloond met een 3-1 overwinning. De 1e stap is gezet.

De 2e wedstrijd was tegen Alphense Boys. Een van oorsprong altijd een lastige tegenstander met goede spelers in de geledingen. Ook hierin was het beeld dat de mannen hun doel lieten zien en deze wedstrijd met een 2-0 overwinning naar zich toetrokken.

De 3e en laatste poulewedstrijd was tegen Excelsior ’20. Dit was een wat lastigere wedstrijd hoewel de mannen snel op een 2-0 voorsprong kwamen lukte de tegenstander het om de aansluitingstreffer te maken. Met een stand van 2-1 was het best spannend. Gelukkig wisten de mannen de schade beperkt te houden en was dit ook de eindstand. Met 3 volle winst partijen was de 1e plaats in de poule een feit en mochten de mannen aantreden tegen de nr. 2 van de andere poule. Dit bleek Verburch te zijn.

Vanaf het 1e fluitsignaal zette de mannen van Wilhelmus de spelers van Verburch vast op eigen helft en die kwam er haast niet uit. De ene na de andere mooie combinatie werd opgezet waaruit fraaie doelpunten volgde. De eindstand van deze wedstrijd was 3-0. Met deze overwinning op zak was het wachten op wie de tegenstander zou worden. Uiteindelijk bleek dit Future Talent te worden.

Future Talent is een voetbal academie die spelers bij BVO extra trainen en talenten uit de regio opleiden om een eventuele overstap naar een BVO te kunnen maken. De mannen wisten dat dit geen makkelijk wedstrijd zou gaan worden, maar de winnaar van deze wedstrijd zou ook het toernooi winnen. En dat was het doel.

De scheidsrechter floot voor aanvang wedstrijd en vanaf dat moment gingen beide teams er vol tegen aan. Het werd een fysiek sterke wedstrijd met hier en daar de nodige overtredingen. Het spel golfde heen en weer zonder dat er echt een team veruit de bovenliggende partij was. Een Wilhelmus aanval werd met goed combinatie voetbal bekroond met de openingstreffer. 1-0. Vanaf dat moment weet je dat de tegenstander nog een stapje harder gaat lopen en dat de duels feller worden. De scheidsrechter had de boel goed onder controle zodat de overtredingen binnen de grenzen van het toelaatbare bleven. Het duurde gevoelsmatig uren, maar op enig moment floot de scheidsrechter af voor eind van de wedstrijd. De mannen van Wilhelmus JO11- hadden het toernooi gewonnen!! Alle 5 de wedstrijden gewonnen. Met in totaal 11 doelpunten voor en 2 tegen! Mooie prestatie

Volgende week zondag staat er een internationaal toernooi op het programma en wederom in Denderleeuw België.

undefined

 

undefined

20-05-2017

JO9-12 kampioen toernooi Bleiswijk

De JO9-12 is vandaag bij een zonnig toernooi in Bleiswijk met de eerste prijs in de JO9-5 poule naar huis gegaan. Eén gelijkspel en verder alleen maar winst, was voldoende om bovenaan te eindigen. Het was genieten! 

 

undefined

14-05-2017

JO11-1 geplaatst voor internationaal hoofdtoernooi in België.

JO11-1 geplaatst voor internationaal hoofdtoernooi in België.

Afgelopen vrijdag verzamelde de vaders en spelers van de JO11-1 om 17.30 op Wilhelmus. Dit weekend stond in het teken van terugkerend evenement. De jaarlijkse vader/zoon weekend gekoppeld aan een internationaal toernooi.

Dit weekend was het de beurt voor een toernooi bij FC Dender in Denderleeuw België. Alvorens we op zaterdag het toernooi zouden spelen, vertrokken de mannen en vader naar Rijkevorsel waar er een jeugdherberg gehuurd is met het allerbelangrijkste voor de mannen. Een veld met doelen op te voetballen. Aangekomen op locatie werden de slaapplaatsen ingericht en gingen 3 vaders naar de lokale Griek om voor het avondeten te zorgen. Dat iedereen reuze trek had bleek wel nadat al het eten nagenoeg op was. Na het eten gingen de mannen lekker voetballen en de vaders onder het genot van een lekker drankje buiten in het zonnetje zitten relaxen met heerlijk old school music op de achtergrond. Later werd er de mannen een voetbal quiz gespeeld om de nodige kennis van het voetbal op peil te brengen. Omdat de mannen zaterdag aan de bak mochten was het om 00.00 mooi tijd om te gaan slapen. Uiteraard lukt dat niet meteen maar om 01.00 uur was het wel stil in de slaapzaal.

De vaders gingen vrij kort daarna ook allen slapen, al is het begrip “vrij kort” een relatief begrip.

Zaterdag was het D-Day. De herberg lag op een uurtje rijden van Denderleeuw, waar de het toernooi gehouden werd, dus was het vroeg op staan voor de mannen. De mannen werden heerlijk gewerkt onder de tonen van de military reveille. Verdwaasde koppies staken boven de slaapzakken uit met allen een vraagteken gezicht van wat het nu weer was.

Na een stevig ontbijt werd de reis naar Denderleeuw aangevangen. Al daar aangekomen konden de mannen zich omkleden en gereedmaken voor de 1e van 3 poulewedstrijden. Nadat de mannen onder leiding van het trainersduo zich naar het veld hadden begeven zagen de spelers en toeschouwers dat het veld erg klein is t.o.v. de door de mannen bekend afmetingen. Op 1/3 van een regulier speelveld werden de 8 tegen 8 wedstrijden afgewerkt. En i.p.v. met een bal van de grote 5 werd er nu gespeeld met een kleinere bal maatje 3. Oei dat zal wel even wennen zijn.

De eerste wedstrijd was tegen KVK Tienen. Dat de mannen moesten wennen bleek al heel snel. Maar na 5 minuten hadden ze het al in de smiezen en kon de tegenstander onder druk gezet worden. Blijkbaar is het spel in België minder van fysieke aard, want Wilhelmus kreeg veel overtredingen tegen voor bijvoorbeeld een simpel duel. Maar goed, de druk werd op de tegenstander gezet met als resultaat een late openingsscore. 1-0. Dit was ook tevens de eindstand en de 1e 3 punten in de poule fase waren binnen. Binnen dit kwalificatietoernooi spelen alle 1e geëindigde teams zich in de plaatsing finale voor een plaats in het hoofdtoernooi op 28 mei.

De wedstrijd was tegen KSV Sottegem Nu de mannen een beetje hebben kunnen wennen aan de veranderde spelsituaties werd de 2e wedstrijd gelijk vanaf de aftrap gedomineerd. Een 3-0 overwinning was het resultaat.

De laatste wedstrijd was na een 45 minuten pauze aan de beurt dit keer tegen Hekelgem. Ook hier weer het beeld als in de 2e wedstrijd. Een dominerend Wilhelmus die de smaak te pakken had, dit was tot dan veruit de meest mooie wedstrijd. Heerlijke aanval combinaties werden vanaf de keeper opgezet en met mooi en slim overspel stond de stand al snel op 4-0. De tegenstander kwam een paar keer in de buurt van het Wilhelmus doel. Een vrije trap van de tegenstander werd door de keeper op een heerlijke wijze onschadelijk gemaakt. Vanuit de keeperbaluittrap werd een aanval opgezet over de rechterkant, die volledig uit het boekje kwam. Tussen 4 tegenstanders wist de middenvelder, die net even sneller was, een voetje tegen een op maatgegeven voorzet te plaatsen en de 5-0 lag erin.

De tegenstander maakt in de laatste minuut de eretreffer en eindstand was 5-1.

Wilhelmus had zich geplaatst voor de plaatsingsfinale. Tegen wie zou later blijken. Uiteindelijk was de tegenstander bekend en werd de finale gespeeld op het hoofdveld in het stadion van FC Dender.

De wedstrijd liep niet lekker. Daar waar het in de poulefases beter ging lukt het nu allemaal net niet. Halverwege kwam Wilhelmus op een 1-0 achterstand doordat een bal van richting veranderde en er niet adequaat op gereageerd werd. Maar de mannen gaan stug door en bleven druk zetten. Combinaties ging nu iets beter maar waren niet gevaarlijk genoeg. Inmiddels waren er op de 2 andere velden de wedstrijden al klaar dus de mannen wisten dat er niet veel tijd meer over was.

Een laatste aanval, op pure wilskracht, met een ijzeren wil en een volledige kluts werd en van de linkerkant een op maat gesneden voorzet gegeven waardoor de rechtsbuiten de 1-1 kon maken. Meteen floot de scheidsrechter af. Penalty’s, een serie van 3 moest de uitkomst bieden. Wilhelmus, gezegend met een ware penalty killende keeper, keken hier hoopvol naar uit.

De reeks mocht beginnen met Wilhelmus achter de bal. Deze werd snoeihard en onhoudbaar genomen. Dit gold eveneens voor de tegenstander alhoewel beide keepers in deze reeks de bal nog wel aardig beroerde, maar onvoldoende om de bal te stoppen. Na deze serie van 3 was de stand gelijk 3-3. Dus ieder weer 1 penalty nemen totdat er 1 mist.

Wilhelmus legt aan en de keeper stop dit schot. Oei een tegenvaller, want indien de tegenstander scoort dan plaatsen zij zich ten koste van Wilhelmus. Een speler van de tegenstander legt de bal neer voor misschien de alles beslissende penalty. Op dat moment reageert de Wilhelmuskeeper (bijgestaan door het volledige team) druk gebarend naar de scheidsrechter. Wat bleek deze speler had al een penalty genomen, terwijl Wilhelmus wel een 4e speler had aangewezen. De scheidsrechter ging navraag doen bij de trainer en deze beaamde dat de speler al een penalty had genomen. De Wilhelmustrainer bevestigde dat hij een 4e speler had ingezet. Maar tot ieders verbazing, en ongeloof liet de scheidsrechter het gewoon toe dat deze speler de penalty voor een 2e keer in een serie mocht nemen. En tuurlijk, dan scoort hij de winnende. De mannen waren op dat moment ontroostbaar en boos op de scheidsrechter.

Met dit voorval op het veld is er een officieel protest aangetekend tegen de uitslag. De toernooileiding was het unaniem eens met het protest. Dit is niet conform de regels. Echter hadden ze op dat moment geen oplossing. We moesten even wachten tot bij de prijsuitreiking.

Tijdens de prijsuitreiking werden eerst de 6 teams opgenoemd die zich voor het internationaal hoofdtoernooi hadden geplaatst. Aangekomen bij de nummer 7. Deze plaats was voor Wilhelmus. En op het moment dat de speaker e.e.a. aan het publiek vertelde, kregen de mannen heel leuk en goed nieuws. Doordat ze in het gelijk gesteld zijn met het officiële protest werd er een wildcard voor deelname aan het hoofdtoernooi aan Wilhelmus toegekend. De mannen waren door het dolle heen, evenals de vaders die de teleurstelling in 1 klap verandert zagen worden in een enorme vreugde. 

De mannen mogen deelnemen op het internationale hoofdtoernooi op 28 mei eveneens bij FC Dender. In dit deelnemersveld zitten echt de topamateurclubs en de BVO’s van Nederland en België. Feijenoord, Excelsior, NAC Breda en Willem II zijn maar een paar voorbeelden van deelnemers. Ook streekgenoot en competitiegenoot VELO is op 28 mei van de partij.

Na dit succes zijn de mannen heerlijk wezen bowlen op een bowling locatie op 5 minuten van de jeugdherberg. In de tussentijd gingen 2 vaders de voorbereidingen treffen voor de traditionele BBQ. 

Nadat iedereen van de bowling terug was gekomen werd genoten van heerlijke spareribs, ambachtelijk bereidde speklappen en overheerlijke slagersworsten. De jongens gingen heerlijk voetballen en keten tot in de late uurtjes en de vaders genoten van goede gesprekken, heerlijke omstandigheden en goede muziek.

Op zondag nadat iedereen een beetje heeft kunnen uitslapen, was het schoonmaken van de accommodatie, auto’s inladen en rond 11 reden de meeste weg. Op tijd om de ontknoping van de eredivisie te kunnen bekijken.

De mannen en vaders van de JO11-1 kijken terug op wederom een gezellig vader/zoon voetbalweekend met een zeer mooi resultaat. Plaatsing middels een wildcard op het internationaal hoofdtoernooi op 28 mei in Denderleeuw bij FC Dender.

 

Bekijk hier de foto's van dit prachtweekend!