Zaterdag 25 augustus startdag onderbouw

29-07-2018
Beste ouders,
Over enkele weken start het nieuwe voetbalseizoen. Om het seizoen goed te beginnen is er voor de leeftijdsgroep jo7 t/m jo11 (niet selectieteams) een startdag georganiseerd. Op deze startdag kunnen de spelers en ouders elkaar leren kennen. Dit is ook direct het moment om al de eerste afspraken te maken voor het seizoen 2018 / 2019.
Indeling en opzet startdag:
De grasvelden  4 en 5 worden door de gemeente pas op het laatste moment vrijgegeven voor het voetbal. De startdag vindt dus plaats op het kunstgrasvelden 2 en 3. Op zaterdag 25 augustus zal het programma er als volgt uitzien:

Veld 2 en veld 3:
  8.20  uur t/m 9.25 uur de JO7 en de JO8 jeugd. Met na afloop in de kantine een welkomstwoord van de coördinator en jeugdvoorzitter;
Veld 2:    9.30 uur t/m 10.30 uur de JO9 jeugd;
Veld  2:  10.30 uur /m 11.30 uur de JO10 jeugd
Veld  2:  11.30 uur /m 12.30 uur de JO11 jeugd

De ervaring leert dat ieder team z'n eigen voorkeuren heeft op zo'n dag. Teams en leeftijdsgroepen hebben dan ook de vrijheid om zelf invulling te geven aan deze startdag. Kortom: trainen, een onderlinge wedstrijd of een toernooitje... alles is mogelijk.
Tijdens de startdag zullen er ook verschillende vrijwilligers rondlopen die een functie op Wilhelmus bekleden. Spreek ons gerust aan want wij zijn er deze dag ook voor jullie.
Na afloop
Wat wij wel erg belangrijk vinden is dat de ouders na afloop nog even bij elkaar komen. Bij deze informele bijeenkomst kunnen afspraken worden gemaakt voor het voetbalseizoen 2018 / 2019. Denk hierbij ook aan invulling van de rollen als teammanager, coach, trainer en spelbegeleider.
Praktische zaken:
J07    coördinator is Michiel Letteboer                              mp_coordinator@vvwilhelmus.nl
JO8   coördinatoren zijn Peter Veldhuizen en Ivo Stobbe    jo8_coordinator@vvwilhelmus.nl
JO9   coördinator is Marcel de Rooij                                 marcelenheleen@telfort.nl
JO10 coördinator is Marco Schoonlingen                          m.schoonlingen@ziggo.nl
JO11 coördinator nog niet ingevuld
Voetbalvereniging Wilhelmus wil er voor de jeugd een mooi seizoen van maken. Een seizoen met sportieve prestaties en vooral veel gezelligheid en sportplezier. Jullie zijn allemaal onderdeel van voetbalvereniging Wilhelmus en zodoende moeten we ook samen ervoor zorgen dat wij deze doelen bereiken.
Zijn er vragen of onduidelijkheden neem dan contact op met de coördinator of met Timon Walhain, te bereiken via jeugdvoorzitter@vvwilhelmus.nl