WintertijdChallenge ! Durf jij het aan , alleen of met je voetbalteam ?

8-10-2017

De WintertijdChallenge van Spieren voor Spieren wordt hier in de buurt georganiseerd door Total Excercise.

Een fantastisch event met vorig jaar als resultaat de hoogste opbrengst voor Spieren voor Spieren op PSV na. Vorig jaar deed Joel Veltman als ambassadeur met ze mee.

Wintertijd Challenge 2017

In de nacht van 28 op 29 oktober 2017 gaan duizenden mensen verspreid over ruim 150 locaties in Nederland sporten voor kinderen met een spierziekte. Gespannen gezichten. Iedereen is er klaar voor. Het is 02.00 uur 's nachts en met 1 seconde is het voorbij. Dit is het enige moment in het jaar waarop tijd kan worden gewonnen voor kinderen met een spierziekte. Tijd winnen om de behandeling en genezing van spierziekten bij kinderen te realiseren.

Uniek sportevenement in de nacht

Tijdens de Wintertijd Challenge vraagt Stichting Spieren voor Spieren jou om, samen met jouw sportmaatjes 1 keer 's nachts je bed uit te komen. Nergens anders wordt er in 1 seconde (+ het uur winst door het verzetten van de klok) zo'n grote sportieve prestatie neergezet.

Spieren voor Spieren

Stichting Spieren voor Spieren wil alle spierziekten bij kinderen de wereld uit helpen. Ze willen niet alleen de beste behandeling, maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte.

Doe ook mee via:

Total Exercise Military Outdoor Fitness : Goed voor de teamspirit en jij en/of je team krijgen een pittige krachttraining van militairen.

Wanneer : 28 op 29 oktober van 01.00 tot 03.00 uur

Waar : Snowworld Zoetermeer  / Buytenparklaan 30

Wat kun jij doen :  Sport mee of sponsor, meld je aan op:

deze site

of ga naar :