Win gratis kaarten voor ADO Den Haag Vrouwen

1-05-2018

 

ADO Den Haag vrouwen organiseert in samenwerking met www. Vlietnieuws.nl een actie waarmee vier gratis toegangskaarten te winnen zijn voor de laatste seizoenswedstrijd van ADO Den Haag Vrouwen die op vrijdag 18 mei in het Cars Jeans stadion gespeeld wordt. Tegenstander is Achilles’29. Aanvang 19.30 uur.

 

Om in aanmerking te komen voor een gratis kaartje (zitplaats eretribune) dient u de volgende vraag goed te beantwoorden:

 

‘Wie was, voordat Victoria Pelova in januari van dit jaar haar debuut maakte in het Nederlands Elftal, de laatste speelster die namens ADO haar debuut maakte voor de OranjeLeeuwinnen?’

 

De prijsvraag loopt vanaf dinsdag 1 mei 07.00 uur tot zondag 13 mei 23.59 uur. Eerder of later ingezonden antwoorden tellen niet mee.

 

U dient uw antwoord te mailen aan info@vlietnieuws.nl voorzien van uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Deelname is alleen mogelijk voor inwoners van Leidschendam-Voorburg. Indien er meer mensen zijn met een goed antwoord dan het aantal kaarten wordt er geloot.

 

De gelukkigen krijgen bericht van ADO Den Haag Vrouwen. Daarbij krijgt u ook informatie waar u het gewonnen ticket in ontvangst kunt nemen.

 

Nadere informatie: Priscilla Riethoff, ADO Den Haag vrouwen, 070 – 305 4500 / priscilla@adovrouwen.nl of Vlietnieuws, info@vlietnieuws.nl / 06 – 4800 7123

undefined