Wilhelmus verwelkomt eerste nieuwe spelers voor nieuwe seizoen

10-04-2018

(Foto: Schut in actie voor DVV Delft)

De technische commissie van vv Wilhelmus is zeer verheugd dat de gehele selectie heeft aangegeven ook komend seizoen in de clubkleuren van vv Wilhelmus te willen uitkomen

Het is tevens goed om te constateren dat vv Wilhelmus ondanks de degradatie van vorig seizoen naar de 3eklasse een positieve uitstraling en aantrekkingskracht heeft, want de club mag voor komend seizoen diverse nieuwe spelers verwelkomen.

DVV Delft spelers Levie Schut en Dylan Kasius zijn de eerste spelers die volgende seizoen de overstap naar vv Wilhelmus gaan maken. Levie (19) en Dylan (26) zijn op meerdere posities inzetbaar en door het verleden met trainer Oscar Laguna Burgos geen onbekende.

Beide spelers die op dit moment acteren op eerste klasse niveau moeten het elftal van Wilhelmus een verdere kwaliteitsimpuls gaan geven

Verder verwacht de technische commissie aankomende week nog 2 versterkingen binnen te halen voor het seizoen 2018/2019.

Wilhelmus staat op dit moment 3e in de zondag derde klasse B en is tevens virtueel koploper in de 3e periode. Een eventuele nacompetitieplek moet een terugkeer naar de 2e klasse binnen een jaar mogelijk gaan maken.