Wilhelmus op trainingskamp in Barcelona

9-01-2018

undefined

Dag 1 : van vv Wilhelmus in Barcelona .

Vanmorgen is de selectie al vroeg vertrokken richting Barcelona

Nadat iedereen ze bagage had ingecheckt was het tijd onder het genot van een kopje thee / koffie de reis voor te bespreken

Na een ontspannen reis kwamen we op tijd aan in Barcelona alwaar we werden opgewacht door het Spaanse sportbureau.

Na een gezellige busreis kwamen we aan bij hotel Front Maritiem alwaar we konden inchecken.

In de middag werd er in een winterzonnetje van 16 garden  op het nabij gelegen sportpark met kunstgrasveld getraind.

Prima omstandigheden dus en algauw werkte de mannen zich dan ook in het zweet

Hierna kreeg de selectie een paar uurtjes rust om te herstellen of de eerste ontdekkingen te doen in Barcelona

Deze tijd werd ook door de technische staf goed benut om de plaatselijke horeca te bezoeken.

Nadat iedereen zich hierna had opgefrist was het alweer tijd  voor het diner in het plaatselijke restaurant

Hierna kreeg de selectie vrij af om zicht tot 01:00 uur te vermaken

Morgen wederom een intensieve dag

undefined

dag 2 van vv Wilhelmus in Barcelona .

Om 08:30 uur was het de bedoeling om gezamenlijk aan het ontbijt te gaan.

De keepers hadden wat moeite om de ontbijtzaal te vinden en zo startten we deze dag met een bijna complete groep.

Nadat iedereen het smaakvolle ontbijt achter zijn kiezen had was het tijd om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen een combinatie elftal van Rijsoord uit Ridderkerk

Nadat iedereen zich in het hotel had omgekleed gingen we lopend naar het sportpark om om 11:00 uur aan de wedstrijd te beginnen.

De wedstrijd stond onder leiding van een Spaanse scheidsrechter en dit voelde toch een beetje aan als een wedstrijd met een Europees voetbal karakter

vv Wilhelmus startte gedreven en creëerde kans op kans maar het duurde tot de 40e minuut voordat er gejuicht kon worden.

De ruststand was dan ook 1-0

Na de rust gaf  Wilhelmus gas en liep uit naar een goede 4-0 overwinning .

Nadat de wedstrijd was afgelopen en het tweede elftal klaar was met zijn beachvolleybal training werden de laatkomers getrakteerd op een kleine straftraining

Deze werd onder het oog van de rest van de selectie uitgevoerd .

Hierna kreeg de selectie een vrije middag die wisselend word ingevuld

De technische staf ging cultuur snuiven in Barcelona centrum alwaar ze ook menig speler tegen kwamen . Verschillende bezienswaardigheden kwamen voorbij .

Na een intensieve wandeltocht door het centrum was het weer tijd om terug te gaan ging het hotel om zich klaar te maken voor het diner bij restaurant “ el corner del Taulat “

Het gehele gezelschap liet zich het diner goed smaken en de laatste belevenissen werden er gedeeld onderling .

Na het diner kregen de spelers vrijaf zodat ze het nachtleven officieel konden gaan ontdekken

Het bleef nog lang onrustig in Barcelona city ....

Dag 3 : Wilhelmus in Barcelona

Een ongekende luxe voor de selectie en technische staf van Wilhelmus. In verband met het nachtprogramma mochten de mannen een uurtje later aan het ontbijt verschijnen. Ondanks dat hadden sommige spelers het klokje toch nog op zomertijd staan en werd er voor deze laatkomers een klein circuitje op het strand uitgezet .

Nadat de mannen hiervan waren bijgekomen vervoegde de technische staf en het technisch kader zich in een plaatselijk restaurant voor een geheime bespreking terwijl de rest nog even het bedje opzicht om zich voor te bereiden op de wedstrijd van Barcelona.

Nadat iedereen zich verzamelt had werd er per metro afgereisd naar Camp Nou alwaar Levante de tegenstander was .

Het blijft altijd een belevenis om dit met ze alle mee te mogen maken in z’n groot stadion.

Ondanks het iets mindere weer was het toch heerlijk vertoeven in het stadion en de mannen kregen een mooie wedstrijd voorgeschoteld .

Barcelona won met 3-0 met ook nog 3 mooie goals

Na de wedstrijd werd gezamenlijk een restaurant opgezocht voor weer een heerlijk diner .

De wedstrijd had de mannen hongerig gemaakt en ze lieten zich dan ook het zich goed smaken .

Het afsluitend diner is altijd een hoogtepunt in de week .

Aanvoerder Mathijs Wartna sprak mooie woorden en bedankt vv Wilhelmus en het technisch kader voor de mooie dagen en de prima organisatie  .

Bestuurslid Marcel Commers maakte tijdens deze feestelijke avond dat het contract met hoofdtrainer Oscar Laguna Burgos en zijn assistent Harry de Jong met 1 jaar is verlengd

Eigelijk alleen maar hoogtepunten op deze mooie avond .

Na het eten mochten de spelers nog een klein drankje doen

Dag 4 trainingskamp Wilhelmus in Barcelona

Een vroege morgen in hotel Front Maritiem. Vandaag sloot de selectie van Wilhelmus officieel het trainingskamp af. Na een gezamenlijk ontbijt werden de koffers weer ingepakt en zich klaargemaakt voor de laatste activiteit .

Nadat iedereen zich had verzamelt werd er ruim een uur gewandeld langs de Spaanse kustlijn. Tijdens de wandeling werden de laatste (sterke ) verhalen uitgewisseld.

Tevens werden de laatste laatkomers nog getrakteerd op een alternatief programma.

Lars, Jacky en Olivier haalde nog 1x alles uit de kast om hun boetedoening te volbrengen

Met een frisse neus kwam de selectie daarna weer terug in het hotel .

Snel werden de laatste dingen ingepakt en werd er koers gezet richting vliegveld

Na een rustige vlucht kwam het gezelschap aan op Schiphol

Hier kwam dan ook een einde aan een geslaagd trainingskamp

undefined

Samengevat beleefde vv Wilhelmus een prima trainingskamp in Barcelona onder heerlijke omstandigheden.

Gezien de saamhorigheid en de trainingsarbeid die geleverd is kan het niet anders dat hier de basis is gelegd voor een prima 2e seizoenshelft

Meer foto's zijn te zien op de facebookpagina van Wilhelmus.