Wilhelmus bezoekt Valencia

9-01-2019

Nog 2 dagen en dan vertrek de selectie van vv Wilhelmus richting Valencia. In samenwerking met de technische commissie van de Voorburgse club heeft de technische staf weer een veelzijdig programma opgesteld.

Na een korte vliegreis zal de selectie vrijdag eind van de middag aankomen. Na wat gewend te zijn zal er een gezamenlijk diner plaats vinden in een plaatselijke horecagelegenheid. Tevens staat er een groepsactiviteit op het programma.

De volgende dag (zaterdag) zal eerst Wilhelmus 1 aantreden tegen CVV Berkel 1. Deze 2e klasser verblijft ook in Valencia. De wedstrijd start om 11.00 uur en het scoreverloop is te volgen via Twitteraccount Wim de Zwart , de razende reporter van Wilhelmus.

Na deze wedstrijd is het de beurt aan Wilhelmus 2 die eveneens CVV Berkel treft in een onderlinge wedstrijd. Een mooie graadmeter voor trainer Mario de Boer.

Na deze wedstrijd zal de gehele selectie een wedstrijd bijwonen in het stadion van Valencia. De club speelt in Estadio Mestalla, waar 52.469 mensen plaats kunnen nemen.

undefined

Tegenstander Valladolid krijgt hopelijk een zware middag in een doelpuntrijke wedstrijd. Een ongekende ervaring voor de Wilhelmus voetballers denken wij zo. Na een diner zal de selectie het nachtleven van Valencia gaan ontdekken.

Zondag start de selectie al vroeg aan zijn 3e dag. Na een vroeg ontbijt zal de selectie gaan trainen en daarna een vrije middag genieten om wat cultuur in de stad te kunnen gaan snuiven. Een gezamenlijk diner zal deze  3e dag afsluiten.

Maandag staat in het teken van de terugreis. De selectie van Wilhelmus is de club dankbaar dat deze mooie reis weer voor hun mogelijk word gemaakt.

Wilt u de avonturen volgen ?
Via Twitter @keeperstrainer houden we u op de hoogte met de laatste foto's en bijzonderheden.

Via het  facebookaccount vrienden van Wilhelmus gaan we u wederom " Wilhelmus TV " aanbieden met interview met onze hoofdtrainer en verrassende gasten.