Werkzaamheden velden 1 , 4 , 5 & tribune

30-07-2019

De velden 4 & 5 zijn nu klaargemaakt voor de totale renovatie. Beide velden zullen 12 cm verhoogd worden en ook voorzien worden van een automatisch sproeisysteem.

undefined

Zandbergen liggen klaar om de aarde deels te verzanden ( verschalen ).

undefined

Veld 1 wordt nu 24 cm afgegraven en deze aarde wordt gebracht naar de velden 4 & 5. Dit is nodig om de juiste procedé onder het kunstgras aan te brengen.

undefined

Vandaag is er ook vernomen dat de lichtmasten op het veld vernieuwd worden.

Ook wordt er druk gewerkt om onze tribune straks van 380 nieuwe stoeltjes te voorzien.

undefined

Afgelopen zaterdag waren er 2 vrijwilligers ( Peter & Sliman ) die onze verenigingsmanager hierbij kwamen helpen.

undefined

Ook aanstaande zaterdag 3 augustus ( tussen 10 en 13 uur) kan onze verenigingsmanager helpende handjes gebruiken !

undefined

Dus kom "onze club" helpen , en kom a.s. zaterdag want dat is toch niet teveel gevraagd !