Werkzaamheden op ons complex

5-03-2019
Aan het eind van dit seizoen en begin volgend seizoen staan er diverse werkzaamheden aangaande onze (gras)velden gepland op ons complex.
Zonder in detail te treden kunnen we melden dat ons hoofdveld 1 omgebouwd gaat worden tot kunstgrasveld. De werkzaamheden starten 15 juli en het nieuwe kunstgrasveld zal voor de aanvang van het nieuwe seizoen gereed zijn.
Het laatste weekend van april zullen we nog kunnen beschikken over veld 4 en 5. Na dit weekend zullen de velden zoals ieder jaar gereed gemaakt worden voor VCC (cricket).
Met ingang van ook 15 juli zullen veld 4 en 5 in het geheel niet beschikbaar zijn omdat dan gestart wordt met een volledige renovatie van deze velden waar onder een nieuwe grasmat en een installatie voor automatische beregening. De verwachting is dat deze werkzaamheden duren tot eind oktober.
Met bovenstaande aanpassingen zet Wilhelmus weer een mooie stap voorwaarts en kunnen we onze leden steeds betere kwaliteit leveren.
Uiteraard wordt van al onze leden, door de beperkte beschikking over de velden, in de maanden mei, juni, september en oktober flexibiliteit gevraagd aangaande aanvangstijden en of verplaatsing naar de zondag. Voor zover mogelijk zullen wij dit beperken. Dus hou dit goed in de gaten via de gebruikelijke kanalen.
Alvast dank voor uw begrip en medewerking.