Welkom, Ricardo Lodder!

23-01-2019

Welkom, Ricardo Lodder!

Wilhelmus heeft weer een Materiaalman!

Of eigenlijk een Manager Materiaal, want dat is de officiële benaming van zijn functie. Ricardo Lodder is zijn naam. Misschien heeft u hem al gezien, want hij wordt reeds enige tijd netjes ingewerkt, onder leiding van onze Verenigingsmanager. Zo was hij betrokken bij de recente aanpassing van de ballenhokken en het prepareren van de kliko’s.

Ricardo is 29 jaar en woont in Nootdorp, niet ver van Westvliet. Hij is geen onbekende in de Haagse voetbalwereld. De laatste jaren was hij voornamelijk actief voor GDA, onder meer als KNVB-scheidsrechter en assistent-scheidsrechter van het eerste elftal van die club.

Ricardo zal op alle trainingsavonden aanwezig zijn, alsook op zaterdagochtend en op zondag. Zijn taak is toezicht te houden op het gebruik van het materiaal en de teams te ondersteunen bij het beheer daarvan. Dit betekent dat de teams en hun begeleiding uitdrukkelijk zelf verantwoordelijk blijven voor de spullen die hen in bruikleen worden gegeven. De kliko’s met ballen, de pilonnen en hoedjes komen vanzelfsprekend weer netjes gescheiden en compleet terug naar het materiaalhok.

Kortom, wij willen de zelfredzaamheid van de teams op het vlak van de Materiaalzorg niet kwijt, maar zijn blij dat Ricardo het een en ander gaat coördineren.

Met Ricardo hebben we weer een echte clubman in huis. We wensen hem veel plezier op ons mooie sportpark!