Week van de scheidsrechter

4-10-2018

BEDANKT SCHEIDS!

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat er een scheidsrechter aanwezig is als er een wedstrijd wordt gespeeld maar niets is minder waar. Bij veel verenigingen is er een tekort aan opgeleide arbiters en is men vaak afhankelijk van een ouder, leider of zelfs wisselspeler.

Op Wilhelmus loopt een groep zeer enthousiaste scheidsrechters rond. Onze scheidsrechters zijn liefhebbers van het spelletje en zijn voortdurend bezig met het up to date houden van de spelregels, het voorbereiden van wedstrijden en het evalueren van gefloten wedstrijden. Dit alles met het doel om iedereen zoveel mogelijk spelvreugde te geven.

Soms nemen ze een verkeerde beslissing maar laten we eerlijk zijn…. Wie neemt er nooit een verkeerde beslissing?

Met dit bericht willen wij onze waardering en dank uitspreken naar onze scheidsrechters.

Waardering van spelers en leiders, trainers en ouders na afloop van een gefloten wedstrijd is echter vele malen belangrijker. Maak er dus een wekelijkse gewoonte van!