We zoeken diverse jeugdtrainers voor niet-selectieteams

29-07-2018

Beste ouders/verzorgers,

Graag wil ik mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Peter van der Deijl en ik ben m.i.v. komend seizoen Technisch Coördinator Jeugd voor niet-selectieteams (TCJ). Ik ben 51 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Ikzelf kan bogen op 25 jaar ervaring als trainer. Ik ben werkzaam geweest als jeugdtrainer, assistent-trainer eerste elftallen en tweede elftal trainer.

Door de jaren heen heb ik bij meerdere verenigingen geconstateerd dat de niet-selectie elftallen bij de jeugd niet die aandacht krijgen die ze verdienen. Wat mij betreft zijn alle kinderen (ongeacht hun kwaliteiten) gelijk en verdienen zij ook dezelfde aandacht. Voetballen in de jeugd is de mooiste periode als actief voetballer. Dankzij de tomeloze inzet en betrokkenheid van vele ouders heb ook ik een hele mooie tijd als jeugdspeler gehad met vele dierbare herinneringen. Hoe mooi zou het zijn als wij gezamenlijk de kinderen van nu diezelfde herinneringen kunnen geven als de kinderen van toen.

Ik wil mij daar met vele anderen binnen de club voor inzetten. We kunnen dit echter niet zonder jullie hulp/medewerking.

Voor onze niet-selectieteams  zijn wij daarom op zoek naar hele enthousiaste, positief coachende en denkende trainers (m/v) die beschikken over de volgende eigenschappen:

   motivator

   daadkrachtig

   persoonlijkheid

   teamplayer

v.v. Wilhelmus heeft een opleidingsplan ontwikkeld dat als uitgangspunt dient voor de ontwikkeling en het spelplezier van al haar jeugdspelers. We bieden je de kans om in het reguliere trainersoverleg ideeën over de ontwikkeling van spelers en teams uit te wisselen met collega’s, en verder invulling te geven aan de jeugdopleiding waarbinnen techniek-, motoriek- en linietraining de speerpunten zijn.

Wat biedt v.v. Wilhelmus?

Naast de mogelijkheid je verder te ontwikkelen op voetbalgebied in de vorm van interne cursussen,  intensieve begeleiding door onze TCJ en een complete trainingsoutfit bieden wij tevens een gezellige familie vereniging waar de jeugd centraal staat. Wij willen dat onze jeugd opgroeit en functioneert in een sociaal veilige omgeving waar de club voor iedereen als een 2e thuis voelt en waar ieder jeugdlid (ongeacht zijn/haar individuele kwaliteiten) het gevoel heeft dat hij/zij er toe doet.

Ben je geïnteresseerd om jezelf als trainer verder te ontwikkelen en wil je meewerken aan het verder opbouwen van de jeugdopleiding van v.v. Wilhelmus neem dan vrijblijvend contact op met onze TCJ

via  : vanderdeijl1967@gmail.com  of  06-11079545.