We zijn voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe coördinator (of 2 coördinatoren) voor de minipupillen (JO7 & JO6).

27-04-2019

Het einde van weer een mooi voetbalseizoen nadert en bij Wilhelmus zijn de voorbereidingen voor het volgende seizoen al in volle gang.

De huidige coördinator van de minipupillen Michiel Letteboer zal doorschuiven als coördinator van de JO8 en daarom zijn we voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe coördinator (of 2 coördinatoren) voor de minipupillen (JO7 en JO6).

Waar houdt de coördinator zich zoal mee bezig:

- Indelen van de teams voor de JO7 en JO6

- Organiseren van de start dag aan het begin van het seizoen

- Indelen en welkom heten van nieuwe leden

- Organiseren van proeftrainingen gedurende het seizoen (3 a 4 keer per seizoen op zaterdag of woensdagmiddag)

- Contact persoon voor de trainers / leiders / teammanagers van de JO7 en JO6

- Vergaderingen overige coördinatoren (+/- 3x per jaar)

- Veel vrijheid voor het organiseren van activiteiten (en klankbord voor activiteiten commissie)

Al met al zal de gemiddelde tijdsbesteding per week tussen de 1 en 2 uur liggen met wat piekmomenten rond de indelingen en met het opstarten van nieuwe teams.

In Mei zullen de nieuwe teamindelingen voor volgend seizoen worden gemaakt en dit is het ideale moment om met de huidige coördinator aan de overdracht te beginnen om zo samen de nieuwe teams in te delen in overleg met de trainers.

Een super leuke rol voor mensen die actief bij de vereniging betrokken willen zijn en een visie hebben op hoe onze jongste jeugd met zoveel mogelijk plezier met voetballen kunnen beginnen!!

Voor aanmeldingen en / of vragen kun je contact opnemen met Michiel Letteboer (mp_coordinator@vvwilhelmus.nl).