Wat doe jij voor jouw club?

25-10-2018

Wat doe jij voor jouw club? 
Afgelopen jaar hebben maar liefst 300 (verzorgers van) leden zich vrijwillig ingezet voor VV Wilhelmus. Door bardienst te draaien, een toernooi of activiteiten te organiseren, trainer of coach te zijn van een voetbalteam, bestuurstaken uit te voeren of te helpen met onderhoud aan het clubgebouw. Een dikke duim omhoog! 

Dit seizoen hopen wij ook weer op enthousiaste vrijwilligers te kunnen rekenen. Vorige maand is een bedrag afgeschreven om vrijwilligerswerk af te kopen. Kun je aantonen dat je aan het einde van het seizoen minimaal 12 uur vrijwilligerswerk hebt gedaan? Dan storten wij dit bedrag heel graag weer naar je terug! 

Bekijk het filmpje waarin verenigingsmanager Piet van der Valk vertelt hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor onze club en wat je zoal kunt doen of lees hier meer! 


Dus: wat doe jij voor jouw (zoons of dochters) club? 

Geef vóór 15 november via dit formulier door wat je wilt doen!

Wil je eerst meer weten over een bepaalde functie? Mail naar vrijwilligers@vvwilhelmus.nl voor algemene informatie. Ben jij een kei in organiseren of coördineren? Informeer bij Paul Wuite welke functies beschikbaar zijn: 06-13990872. Voor operationele zaken zoals kantinedienst, teammanager/trainer/scheidsrechter, klussen/schoonmaken of activiteiten en events, spreek Piet van der Valk aan op de club of mail naar: verenigingsmanager@vvwilhelmus.nl.

Alvast een high five voor jouw bijdrage! 


Met vriendelijke groet, 

Paul Wuite
Vrijwilligerszaken


P.s.: Wil je VV Wilhelmus ook financieel een hart onder de riem steken en een bijdrage leveren aan een pannaveldje? Koop dan maandagavond 29 oktober een lot van de Vriendenloterij tijdens de belactie van onze selectiespelers! Klik hier voor meer informatie.