VV Wilhelmus en XMAS3 starten de XMAS3 clubactie: op naar een nieuwe traditie!

30-11-2018

VV Wilhelmus en XMAS3 starten de XMAS3 clubactie: op naar een nieuwe traditie!
Door middel van de XMAS3 Clubactie grijpt Wilhelmus de kans om op een duurzame manier de financiële basis van de club te versterken. Van elke verkochte Nordmann kerstboom wordt de opbrengst verdeeld tussen XMAS3 en Wilhelmus: 50% van de opbrengst gaat direct naar de club.

XMAS3 teelt in Schotland speciaal voor de Nederlandse markt Nordmann kerstbomen. Nog voordat ze gekapt worden, worden de bomen door Wilhelmus verkocht via de website van XMAS3. Zo wordt voorkomen dat er onnodig kerstbomen worden gekapt en zijn er geen onnodige extra kosten! De bomen worden rechtstreeks per vrachtwagen naar Wilhelmus gebracht. Ook door deze directe verbinding worden veel kosten bespaard. Het voordeel hiervan komt bij de club terecht.

Online een XMAS3 bestellen is natuurlijk wel wat anders dan samen met je kind een kerstboom kopen. Daar hebben beide partijen ook aan gedacht. De traditie van het kopen van een kerstboom gaan XMAS3 en Wilhelmus naar de club halen. Kinderen kunnen met hun vader of moeder een prachtige kerstboom ophalen bij de vereniging zelf. Op 4 december worden de bomen gekapt en op 8 december kunnen de bomen van XMAS3 op het terrein van Wilhelmus worden opgehaald. Dat moet natuurlijk een jaarlijks terugkerend feestje worden. Er komen oliebollen, warme chocolademelk en gluhwein. Net als bij een kerstmarkt!

Zo’n mooie traditie gaat natuurlijk alleen werken als de kerstbomen kwalitatief goed zijn. En dat zijn ze dus ook. XMAS3 weet als Nederlandse onderneming exact welke bomen geleverd moeten worden. Alleen de premium-A XMAS3 bomen worden online verkocht. De bomen worden op een duurzame wijze gekweekt en XMAS3 zelf zorgt voor een neutrale CO₂ footprint. Alle gekapte bomen worden ook weer direct herplant. Een XMAS3 is groen en goed voor het milieu.

Met de XMAS3 clubactie investeert vv Wilhelmus in haar jeugd. Zo kan de wens voor een panna-veldje eindelijk werkelijkheid worden. Met 50% van de XMAS3 verkoop moet het panna-veldje er nu snel komen! En het jaar erop? Dan komt er misschien wel een jeugdhonk.

Bestel je kerstboom en doe mee aan de XMAS3 clubactie van vv Wilhelmus. Hiermee investeer je in de toekomst van onze club. Ga naar: https://www.xmas3.nl/vvwilhelmus/ en bestel een kerstboom via de vereniging. Bestellen kan uiterlijk tot en met zondag 2 december!

Namens het bestuur,
Bouk Wartna