Voorstellen kampleiding MP/F kamp

19-06-2017
Beste MP en/of F speler en ouders,
In het weekend van 23 tot en met 25 juni zullen wij ons MP/F kamp organiseren.
Voor alle kinderen die al ingeschreven staan en voor de ouders die misschien nog even twijfelen, stel ik jullie hieronder alvast voor aan een aantal van onze begeleiders. Hebben jullie nog vragen? Een aantal van ons zullen rondlopen op de Wilhelmus  Jeugddag van 17 juni en willen jullie graag te woord staan.
Wij hebben nog een paar plaatjes vrij dus schrijf je nog snel in op: wilhelmuskamp@outlook.com.
Namens Wilhelmus, Groeten van de kampcommissie MP/F
=========================================================================================
undefined

Hoi, mijn naam is Bob Brouwer, vader van 2 voetbal zonen: Ties & Jens. Ben al 6 jaren actief bij Wilhelmus als trainer & leider, maar het laatste jaar vooral als enthousiaste supporter. Afgelopen 2 jaar was ik begeleider van meerdere jeugd voetbal kampen & organiseer dit jaar het MP/F-kamp. We hebben er dit jaar bewust voor gekozen om dicht bij huis (in de Scheveningse duinen) te blijven, zodat we geen lange reistijden hebben & de kosten laag kunnen houden. Ik ben er van overtuigd dat we dit jaar weer een leuk/verrassend programma voor de kids hebben samengesteld. De mogelijkheden op het terrein zijn eindeloos & we hebben voldoende mensen met EHBO-kennis in de leiding. Dus wat mij betreft mag het kamp beginnen.

undefined

Mijn naam is Sylvio Mansveld, vader van Milan die in de E speelt. Ik zit in de jeugdcommissie en activiteitencommissie van Wilhelmus. Zelf heb ik 15 jaar in het 1e elftal van Wilhelmus gespeeld.
undefined

Ik ben Melvin Root en ik ben 18 jaar. Ik doe aan het Roc Mondriaan de opleiding Lifestyle, sport en bewegen. Samen met de andere jongens sta ik wekelijks op het veld om de trainingen voor de MP en F te geven. Zelf speel ik ook bij Wilhelmus.

undefined
Ik ben Niels Murris, ik ben 18 jaar oud. Ik zit op het Roc Mondriaan in Delft en doe de opleiding lifestyle, sport en bewegen. Ik loop stage op Wilhelmus elke woensdag, dit doe ik met plezier. Zelf zit ik ook voetbal bij Wilhelmus al vanaf mijn 6e. Ik speel nu in de A2.

undefined

Mijn naam is Sander Biesma. Pepijn is verzot op voetbal en keept sinds twee jaar in de F-jes. Daarnaast hebben we een dochter die gek is op hockey. Hierdoor staan zowel de avonden door de week als de weekenden in het teken van sporten van de kinderen. Het is altijd fantastisch de kinderen te zien genieten van het samenspel in de teams. In het dagelijks leven werk ik bij Nationale-Nederlanden in de verzekeringswiskunde. Ik heb ontzettend veel zin in het kamp: de enthousiaste kinderen en begeleiders zijn er al, wat droog weer maken het feest helemaal compleet.

Hallo allemaal!!
Ik ben Ronald Simonis, 17 jaar en student van Roc Mondriaan sport en bewegen.
Ik voetbal zelf bij wik waarbij we dit seizoen gepromoveerd zijn naar de 3e klasse. En vanaf volgend seizoen speel ik bij sv nootdorp.
Mijn hoogtepunt is dat ik gescout ben door ado en excelsior.
Hebben jullie al zin in het kamp?
Ik heb namelijk heel veel zin om met jullie een weekend weg te gaan.

undefined

Mijn Naam is Joey Paternot en ik ben 18 jaar oud. Ik zit op het ROC Mondriaan Sport en Bewegen samen met Melvin, Niels , Ronald en Bas. Ik zit zelf nu niet meer op voetbal maar heb wel altijd al gevoetbald bij HVV Laakkwartier en hier op Wilhelmus, Volgend jaar speel ik waarschijnlijk bij GDA. Mijn Hoogtepunt in het voetbal is geselecteerd worden voor de Nike Academy. Ik ga mee op kamp omdat ik het leuk vind om jullie te begeleiden en er een leuk weekend van te maken!

undefined
Hoi allemaal, mijn naam is Jaimy, 37 lentes jong en moeder van Gianluigi uit de JO9-2. Na jarenlang op kantoor op communicatieafdelingen te hebben gewerkt, werk ik sinds 3 jaar als tekstschrijver ZZP'er. Ik houd van skiën, Nederlandse literatuur, GTST, drop en rode wijn. Sport vind ik enorm belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Niet alleen fysiek, maar ook op sociaal en mentaal gebied kan een kind er veel leren. En ik vind het ontzettend leuk om kinderen daarin te begeleiden en bij te staan. Vandaar dat ik me dit jaar ook heb opgegeven als kampmoeder.
undefined
Hoi, mijn naam is Robert Zoutenbier, 37 jaar oud en vader van Aiden Zoutenbier die ook met het kamp mee gaat. Aiden speelt in de JO9-2 waar ik samen met iemand anders op de dinsdagen de training van verzorg. Tevens ben ik lid van het scoutingsteam van vv Wilhelmus en zelf al bijna 30 jaar lang spelend bij de vereniging.

( geen foto )
Mijn naam is Bas van Rhijn. Jullie zien mij elke woensdag op het veld bij de trainingen van de MP en F. Ik heb heel veel zin in het kamp.
undefined
Ik ben Franka Swillens-Schaafsma, moeder van twee jongens (Tristan en Espen). Ik ben werkzaam als kindercoach. En ben al een flink aantal jaar vrijwilliger bij Wilhelmus en een waterpolovereniging, waar ik ook jaarlijks kampen organiseer.  Ik heb zelf tot afgelopen seizoen training gegeven bij Wilhelmus. Wij hebben heel veel zin in kamp. Ik hoop jullie ook!