Voorlopige Selectie JO13

2-06-2018

Hierbij de voorlopige Selectie van de JO13.

Na het intensief volgen van vele trainingen en wedstrijden van de JO12 groepen en na uitgebreid overleg met de betrokken trainers, zijn wij tot de onderstaande voorlopige Selectie gekomen.

Deze groep van 16 spelers gaat tot aan de vakantie het LVK en 2 oefenwedstrijden spelen.

De 5 spelers die van de JO11 komen, blijven tot aan de vakantie meetrainen met de Selectie en gaan ook allemaal een wedstrijd spelen, zodat zij langzaam kunnen wennen aan JO13-voetbal.

De jongens die er nu niet bij zitten gaan na de vakantie weer aansluiten en samen met ons en de trainer van de JO13-2 de voorbereiding in op het komende seizoen en zijn dus ook volwaardig lid van JO13-Selectie.

De onderstaande Selectie is niet definitief en er gaan er nog een aantal afvallen en jongens die grote stappen maken na de vakantie kunnen alsnog de kans krijgen om zich weer bij de 1ste groep te spelen.

01. Kylian van Barselaar

02. Robert Beekmans (K)