Voorlopige indelingen jeugdteams Seizoen 2018 – 2019

3-06-2018

Voorlopige indelingen jeugdteams Seizoen 2018 – 2019:

Nu het einde van het huidige voetbalseizoen voor bijna alle jeugdteams nabij is zijn alle jeugdleden uiteraard weer benieuwd in welk team zij volgend seizoen voorlopig worden ingedeeld.

Deze periode zijn de Hoofd Jeugdopleiding, de selectietrainers, de interne scouting en de jeugd coördinatoren druk bezig met het samenstellen van de voorlopige indelingen van de jeugdteams voor het volgende seizoen.

Het indelen van alle teams is een lastige en omvangrijke klus. Wilhelmus stelt haar teams samen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Dit samenstellen gebeurt op basis van evaluaties, beoordelingen en persoonlijke wensen. Toch is het onvermijdelijk dat er keuzes worden gemaakt. Deze keuzes worden weloverwogen gemaakt, maar nooit naar ieders tevredenheid. Wij rekenen echter op een ieder zijn begrip.

De besprekingen over de nieuwe indelingen zullen de komende periode nog plaatsvinden, waarna wij de voorlopige indelingen met jullie kunnen delen via de website. Er zijn nog meerdere mutaties te bespreken, die allen van invloed zijn op de nieuwe indelingen. Houdt de website dus de komende weken goed in de gaten.

Wij begrijpen dat iedereen reuze nieuwsgierig is naar de nieuwe voorlopige indelingen, maar vragen jullie nog enig geduld te hebben.