Voetbalkamp Wilhelmus in samenwerking met Westvliet

19-09-2017
Voetbalkamp in de Herfstweek (maandag 16 oktober t/m woensdag 18 oktober 2017) op vv Wilhelmus
In samenwerking met Westvliet zal vv Wilhelmus een voetbalkamp organiseren in de herfstweek. In principe gebeurt dit op de velden van vv Wilhelmus, maar bij slecht weer zal er uitgeweken kunnen worden naar het indoorcomplex van Westvliet.
Het accent van de trainingen zal staan in het verbeteren van basis en passeer techniek, verkrijgen van meer tactisch inzicht en het beter leren samenspelen in kleine en grotere ruimtes. Alle drie de dagen beginnen we om 9.00 uur en sluiten af rond 16.00 uur.
Voor (sport) drank en een gezonde lunch wordt gezorgd.
Op 1 van deze 3 dagen zal er ook op een dagdeel een bezoek gepland staan in het stadion van ADO Den Haag. Waar alle jongens en meisjes de kans krijgen om een training van ADO Den Haag
te bekijken en ook een rondleiding krijgen door het stadion.
Deze 3 dagen kosten 150 euro. Daarnaast is het mogelijk om ook op donderdag en vrijdag  (19 en 20 oktober) mee te doen aan het Sportkamp van Westvliet. Dit zal in het teken staan van
andere sporten en activiteiten.
Voor deelname aan deze 2 extra dagen wordt 50 euro extra gerekend. Alle trainingen worden verzorgd door gediplomeerde (voetbal) trainers.
Ook zullen er deze dagen scouts komen kijken van o.a. ADO Den Haag.
Geef je snel op want er is slechts plek voor 32 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar.
Voor alle dagen dient men sportkleding aan te hebben en een trainingspak. Ook moet je voetbalschoenen bij je hebben en zaalschoenen met een witte zool (i.v.m. uitwijking naar de hallen van Westvliet).
Je kan je opgeven bij ver.manager@vvwilhelmus.nl .
Doe dit voor maandag 9 oktober 16.00 uur en maak ook de 150 euro over naar : NL 42 ABNA 0619 0151 01 t.n.v. vv Wilhelmus (herfst voetbal kamp).
Mocht je ook de 2 extra dagen aan het sportkamp mee willen doen , dan dien je dus 200 euro over te maken.