Verslag van het C- selectie slotkamp 2017

19-06-2017

Verleden week sloot onze C-selectie voor het vierde opvolgende jaar af met het traditionele slotkamp. Na een hectisch en bewogen seizoen waarin de C1 zich (ondanks de vele ernstige blessures) wist te handhaven in de A categorie en de C2 zijn hoogste klassering sinds jaren boekte, was het nu weer tijd voor de gezamenlijke welverdiende “ontspanning” op locatie.

En wat is er leuker dan met een groep op pad te gaan die het gehele seizoen als een geweldige twee-eenheid heeft samengewerkt ? Mohammed en Milan die meermaals hadden ingevallen dit seizoen gingen ook gezellig mee en maakten de groep van 26 spelers compleet. Wij verbleven dit jaar in de fraaie Noord-Hollandse groepsaccommodatie: Hoeve Vredesteijn te Egmond-Binnen.

Na aankomst op vrijdagavond werd en kwartier gemaakt en op het mega grote scherm gegamed en natuurlijk Nederland-Luxemburg gekeken. Het hele weekend waren er met de diverse activiteiten leuke cadeautjes te winnen en zo ook met de voetbalpool voor deze interland. Ondertussen konden de spelers buiten alvast warmdraaien met de diverse spelen welke de volgende dag deel uitmaakten van de Twin-games en werd er traditioneel de gehele avond (en nacht) gegeten en ontspannen. Ook dit jaar draaide de BBQ het gehele weekend op volle toeren en bereidden de begeleiders heerlijke gerechten voor de groep.

Ondanks dat het vrijdags tot diep in de nacht gezellig bleef, trad iedereen zaterdag weer met goede zin aan voor het ontbijt. In de ochtend werden de twin-games gespeeld waarbij de teams diverse onderdelen met en tegen elkaar afwikkelden. Na de lunch vertrok de gehele groep naar Alkmaar en de Hoornse Vaart. Een geweldig attractie-golfzwembad waar de groep enorm genoot van alle mogelijkheden welke de negen binnen en buiten baden te bieden hadden. Buiten op het gazon draaide een DJ heerlijke muziek en kon er ook even lekker gechilled worden op ligbedden en het geweldige weer. Het buitenbad was inmiddels 23 graden warm, de zon scheen heerlijk en het leek wel of wij met z`n allen ergens op vakantie waren in zuid-Europa ! In het laatste kwartier kwam op het speelveld Milan zeer vervelend ten val en brak zijn elleboog. (zie verslag op de clubsite). Er werd zeer kalm en adequaat gereageerd door de hulpdiensten en begeleiders. Na afloop vertrok de groep weer naar de hoeve en bleef René bij Milan in het ziekenhuis. Wij moesten even schakelen. Teruggekomen op de hoeve begonnen wij aan het avondprogramma wat bestond uit: Het intensieve en spannende voetvolley-toernooi en wederom heel veel lekker eten van de BBQ en keuken. Erwin hadden los van de vele stokbroden met smeersels weer een heerlijke salade samengesteld en onder het motto: Vitamientje is jou vriendje, ging alles weer op ! Rond 22:00 uur sloot René ook weer aan bij de groep en het bleef nog even gezellig, ofschoon onze gedachten natuurlijk ook bij Milan waren.

Zondagochtend traden de spelers met wat luciferhoutjes tussen de ogen aan voor het ontbijt. De begeleiding was natuurlijk weer topfit en Anton had wederom de traditionele Bacon en eggs met liefde bereid en laadde iedereen zich nog een keer op voor wat zou worden: Een warme en mooie slotdag. Tijdens het ontbijt was er een intens moment met dank -en afscheidswoorden van beide scheidende trainers voor de selectiegroep. Tevens werden de kampbegeleiders : Anton, Eelco, Erwin en Marcel in het zonnetje gezet voor hun geweldige inzet en bijdrage. De selectie verraste op hun beurt René en Simon met een geweldig afscheidscadeau. De spelers ontvingen op hun beurt weer van beide trainers een fraai Nike dry-fit shirt waarin zij de dag in mochten afsluiten. Vervolgens werd er op de drie fraai aangelegde speelveldjes het vier tegen vier kampioenschap gespeeld. Na het spannende toernooi werd er stevig geluncht , friste iedereen zich op en vertrokken wij richting Spaarnwoude en de daar gelegen NL-Footgolfcourt alwaar het slotstuk van ons kampweekend beleefd werd. Er waren zes teams samengesteld en iedereen speelde onder begeleiding zijn eigen individuele toernooi over 18 holes. In het meer dan twee uur durende toernooi, met daarin de meest uiteenlopende en soms knotsgekke uitdagingen, werd de pass-en trap techniek op de proef werd gesteld. Er ontspon zich een spannende strijd en uiteindelijk was Bruno de terechte winnaar die de beker in ontvangst mocht nemen.

Na afloop werd er nog wat gedronken en deelden de spelers hun ervaringen met elkaar. Daarna vertrok de selectie richting Wilhelmus en werd iedereen rond 19:00 uur weer moe (maar voldaan) herenigd met zijn ouders en nam iedereen nog één keer afscheid van van elkaar.

Hieronder de foto's :