Verslag Pupillentrainercursus bij ADO Den Haag

16-10-2018

De afgelopen 3 vrijdagen hebben onderbouw trainers van Forum Sport, RKAVV en Wilhelmus een cursus gevolgd bij ADO Den Haag.

De eerste avond was op de Aftrap, het opleidingscentrum van ADO Den Haag. De avond bestond uit een rondleiding en algemene informatie mbt tot het voorbereiden, structuren en uitvoeren van de training.

De bioscoop voor evaluaties :

undefined

Kleedkamer ADO Den Haag :

Fitness/herstelruimte :

undefined

Op de tweede avond, die bij Forum Sport werd gehouden, werd dmv een demonstratietraining de algemene informatie van de eerste avond door ADO trainer Wesley Verschoof in praktijk gebracht. Na deze training werd de training olv Jean-Paul van Mierlo (ADO Den Haag) geëvalueerd. Deze evaluatie leverde veel goede en nuttige tips op.

De 3e avond was Wilhelmus gastheer. Deze wedstrijd stond in het teken van het coachen van een wedstrijd. De JO10-1 en JO11-5 speelden een leuke wedstrijd die voor de cursisten veel informatie opleverde mbt warming-up, wedstrijdbespreking en coaching. Ook dit was weer een leerzame , maar ook leuke avond.

De cursisten van Forum Sport, RKAVV en Wilhelmus tonen trots hun certificaten.

undefined

Hierbij een woord van dank aan Jean Paul en Wesley voor hun enthousiaste en deskundige begeleiding gedurende deze 3 cursusavonden, de JO10-1 en JO11-5 voor de super leuke wedstrijd en Piet & Coby van der Valk voor de goede zorgen.

Wilhelmus heeft een mooi visitekaartje afgegeven !

Ik hoop dat we genoeg aanmeldingen krijgen van trainers/coaches en leiders van alle onderbouw teams van Wilhelmus zodat we in het voorjaar weer aan deze cursus kunnen deelnemen.

Meldt je hiervoor aan bij Peter van der Deijl via  : vanderdeijl1967@gmail.com