Vandaag meerdere kampioenen !

26-05-2018

De JO12-3 is na een zinderende wedstrijd afgelopen woensdag tegen de nr 2 en een mooie overwinning vandaag van 5-2 op MMO kampioen geworden in de 2e klasse!

undefined

Vanochtend is ook de JO10-1 met een prachtige overwinning, voor het 2e jaar op rij (ongeslagen) kampioen in de hoofdklasse geworden!!

undefined

Vanmorgen is ook de JO11-2 kampioen geworden in de 2e klasse. Nadat afgelopen donderdag de titel door een 1-1 uitslag nog niet binnen gehaald werd moest er vandaag minimaal gelijk gespeeld worden.

In een zinderende wedstrijd in en tegen tegen Zoetermeer JO11-2 werd met 5-5 gelijk gespeeld door een doelpunt in de allerlaatste minuut!

Een geweldige prestatie van deze mannen onder leiding van trainer Maarten Bak.

undefined

Ook de JO15-6 heeft vandaag het kampioenschap binnen gesleept.

undefined

Daarnaast heeft ook de JO19-2 een knappe prestatie neergezet door ook kampioen te worden vandaag !