Update Situatie Roberto Iasevoli

3-11-2017
Het gaat goed met Roberto Iasevoli

Zaterdagmiddag, 6 dagen na de acute hartstilstand van Robert Iasevoli, kreeg hij bezoek van de aanvoerder en keeper van Kethel Spaland VE-1. De keeper die ook een belangrijke
rol heeft gespeeld bij de beademing van Roberto kwam met een klein cadeautje namens alle jongens van zijn team.... 100 kauwgummetjes en 5 rollen mentos. Voetbalhumor ten top!
Roberto kon het met een glimlach waarderen. Maar was bij de binnenkomst van de 2 mannen van Kethel Spaland zichtbaar emotioneel. Het was wel die kerel met uiteraard zijn
eigen voetbalmaten die op zondag 29 oktober zijn leven hebben gered. Piet van der Valk, heeft namens het bestuur en onze club een mooie bos bloemen aangeboden aan Roberto en ook de keeper kreeg van Wilhelmus uit naam van Roberto een mooie bos. Op het kaartje was geschreven “Je ben een topper”.
Roberto mag naar alle waarschijnlijkheid a.s. Maandag weer naar huis en kan dan rustig alle emotie gaan verwerken. Onze club wenst Roberto heel veel beterschap!