Teamfoto's gezocht JO19 & JO17 voor Hoogvliet voetbalplaatjes actie

30-12-2017

Beste Ouders/Trainers/Verzorgers van vv Wilhelmus-leden van onder 19 en onder 17 teams,

 

Zoals u wellicht weet is vv Wilhelmus op dit moment bezig met een sportplaatjesactie in samenwerking met Hoogvliet Supermarkten. Velen van u zullen zich de vorige plaatjesactie ook nog herinneren, deze actie was natuurlijk een groot succes. Dat zal het dit keer ook worden, maar om het helemaal spectaculair te maken hebben we uw hulp nodig.

 

Voor de nieuwe editie zijn we nog op zoek naar leuke teamfoto's. We hebben een hoop teamfoto's al binnen, maar we zijn nog op zoek naar goede teamfoto's om het nog completer te maken. Uiteraard kunnen we hiermee teleurstellingen voorkomen, want het zou zonde zijn als er teamfoto's zijn die niet bruikbaar zijn en dus niet geschikt zijn voor drukwerk. Met het jammerlijke gevolg dat deze foto's niet in het boek komen! Om eventuele teleurstellingen te voorkomen hebben we tot en met 8 januari 2018 de tijd om zoveel mogelijk teamfoto's te sturen. Deze kunnen uiteraard ook met de mobiel gemaakt zijn!

 

De sportplaatjesactie wordt gecoördineerd door het bedrijf genaamd Tomorrow. Als u teamfoto's heeft, waarvan u denkt dat ze bruikbaar zijn, kunt u ze opsturen naar het volgende emailadres:

mangal@tomorrow-mss.nl

 

Op deze manier hopen we het album nog mooier, leuker en completer te maken.

 

De volgende teams hebben we al:

- JO19-1
- JO19-2
- JO17-1
- JO17-4
- JO17-6

Hartelijk bedankt voor uw medewerking en wij wensen u alvast een hele fijne jaarwisseling!

 

Namens Bestuur vv Wilhelmus en Tomorrow,   

 

Jean-Paul van Mierlo