Tapwedstrijd op donderdag 14 december a.s.

22-11-2017
Tapwedstrijd op donderdag 14 december a.s.

Het ligt in de bedoeling, bij voldoende animo, om donderdagavond 14 a.s. een tapwedstrijd te organiseren. We merken dat veel vrijwilligers die achter de bar staan nog wel eens moeite hebben met het tappen van een biertje.
O.l.v. onze nieuwe bierleverancier Veltins willen we dan ook graag iedereen leren (boven de 18) om dit onder de knie te krijgen. De getapte biertjes mogen opgedronken worden zonder daarvoor te betalen. Daarnaast worden er prijsjes beschikbaar gesteld voor de beste “biertappers”. We willen ook graag zorgen voor een Italiaans Buffet vooraf zodat de magen alvast gevuld zijn. Iedereen die wel eens achter de bar heeft gestaan of binnenkort gaat staan mag zich opgeven. Doe het snel! De inschrijving kan t/m vrijdag 8 december a.s. via ver.manager@vvwilhelmus.nl Aanvang buffet 18.00 uur – Aanvang tapwedstrijd 19.00 uur.