Sponsor gezocht voor nederlaagserie vv Wilhelmus O.23

21-06-2019

De doelstelling van de onder 23 selectie van Wilhelmus is :

(x) Opleiden

(x) Verhogen fysieke weerbaarheid

(x) Op niveau voetballen tegen sterke O19 teams of gelijkwaardig ingeschatte O23 teams uit de regio

(x) Aansluiting vinden tussen jeugd en senioren en daarmee de overgang van de jeugd naar de senioren   makkelijker maken

Het onder 23 team wordt aangestuurd door de hoofdtrainer van de JO19 en daarbij geassisteerd door de assistent-trainer van de zondag 1 selectie en in toerbeurt door 1 van de andere selectietrainers van de jeugdafdeling.

m.i.v. het seizoen 2019 - 2020 organiseert Wilhelmus een eigen nederlaagserie voor het elftal O23. Dit houdt in dat het uitgenodigde team dat het beste resultaat boekt tegen Wilhelmus zich tot winnaar mag kronen van de nederlaagserie.

Tijdens deze nederlaagserie wil Wilhelmus het o.a. opnemen tegen 2 O19 teams van een BVO uit de regio.

Daarnaast zal er nog worden geprobeerd om 4 aansprekende verenigingen uit de regio te benaderen om ook deel te nemen aan deze nederlaagserie.

Gestreden word om een wisselbokaal waar wij graag de naam van een sponsor aan willen verbinden.

De wedstrijden zullen onder leiding staan van neutrale scheidsrechters en assistent-scheidsrechters.

Vindt U het leuk om deze nederlaagserie te sponsoren en Uw bedrijfsnaam hieraan te koppelen neemt U dan vrijblijvend contact op met Onno Hendrikse van de sponsor commissie.

Voor meer informatie :

e-mail : hygieneserv@yahoo.com / tel.nr : 06-53470370