Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar Wilhelmus ( JO7 – JO8 )

6-11-2018

Op woensdag 28 november komt de Sint met zijn pieten ook weer naar onze club. Het is elk jaar een groot feest en we zijn blij dat hij ook dit jaar weer komt.

Dit jaar verwachten we iedereen om 13.30 en duurt het feest tot 15:00. We starten met iedereen met super leuke voetbal buiten activiteiten. Iedereen kan in zijn of haar voetbal outfit naar de club komen.

Ouders & broertjes of zusjes zijn uiteraard ook weer welkom. Heb je een leuke voetbal anekdote over je kind, laat het ons weten. Dan zullen wij dat ook met de Sint bespreken.

Deelname aan het feest

Het feest kost € 7,50 per deelnemend kind (ook voor de broers en zussen). Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt van de pieten een leuk cadeau en wat lekkers gedurende de middag en om mee te nemen naar huis.

Inschrijven voor het feest

Je kan je kind / kinderen inschrijven met het formulier wat je krijgt van je team coach / manager. Dit formulier kun je samen met het geld inleveren bij de coach / team manager van het team.

Inschrijven kan tot woensdag 21 november.

Voor vragen kan je mailen naar JO8-coordinator :  jo8_coordinator@vvwilhelmus.nl

Samen met de Sint maken we er weer een super gezellig middag van!

Veel groeten van het Wilhelmus Sint Team