Selectienieuws Zondagselectie

18-06-2017
Selectienieuws Zondagselectie
Het seizoen 2016-2017 is voor het 1 e elftal helaas slecht geëindigd. Na op een 5e plaats van onder te zijn geëindigd met 37 punten kregen we helaas maar 1 kans op lijfsbehoud in de 2e klasse. Deze kans lieten we uit onze handen glippen waardoor we het volgend seizoen in de 3e klasse zullen starten. Voor onze vertrekkende trainers Haico Herbert en Mario Mansveld meer dan teleurstellend helaas. Het 2e elftal deed het na een moeizame start erg goed onder leiding van Galik Amghar.  Galik die onze club ook gaat verlaten heeft samen met Haico en Mario een prachtig Wilhelmus verleden. Eerst zijn zij als speler van het 1e elftal actief geweest om zich daarna als trainer voor Wilhelmus in te zetten. vv Wilhelmus wenst hun nog een fantastische carrière toe en bedankt ze voor hun enorme inzet de laatste jaren.  Ook een dankwoord voor onze supersub Majid Darrazi die bereid was de afgelopen seizoenen te helpen waar nodig en zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt als begeleider en speler. Helaas heeft Majid in de laatste wedstrijd nog een vervelende achillespees blessure opgelopen waardoor zijn spelerscarrière abrupt tot een einde kwam. 
De voorbereiding van het nieuwe seizoen is in volle gang. De nieuwe technische staf bestaat uit hoofdtrainer Oscar Laguna Burgos en assistent-trainer Harry de Jong. Voor het 2e elftal wordt Martijn van Deventer verantwoordelijk die geassisteerd gaat worden door Mario de Boer. Keeperstrainer Chiel Lentz is en blijft verantwoordelijk voor de keepers.  De leiders John Touw en Willem de Zwart blijven de leiders van het 1e elftal en Bob Goedhart blijft leider van het 2e elftal. Ook onze assistent scheidsrechters Rinus Fuit, Nico Oosterveer, Marco Beukers en Evert Wagter staan weer klaar in het nieuwe seizoen.  De laatste twee zullen standby staan als er één van onze vaste assistenten verhinderd is en zijn betrokken bij het onder de 23 elftal. De medische staf wordt geleid door Wim Luijkx waarbij we nog op zoek zijn naar een verzorger voor het 2e elftal. Ook onze fysiotherapeut Michiel Witteveen van Witteveen Bronsgeest Fysiotherapie uit de Oranje Nassaustraat 6 in Voorburg  blijft aan onze club verbonden waar we uiteraard zeer blij mee zijn. 
We zijn verheugd dat een aantal oud selectie spelers de zaterdag gaan verruilen voor de zondagcompetitie. Dit zijn Martijn Roeleveld, Tom Delnoije, Callum Kooistra, Ricardo Roepnarain en Ricardo Schimmel Rick Vieveen, Youri Wagtner, Kamiel Grapendaal en Steven Moennasing
. Verder begroeten we in het nieuwe seizoen een aantal nieuwe spelers waaronder Lars Goinga (DSO), Hursley Hooi (CVV De Zwervers), Bill Duah(RKDEO), Youri Bruno (PGS Vogel) , Aziz El Bouazzati (Floreant), Jasper Wartna (Forum Sport), Dennis Pronk (Graaf Willem II - VAC), Martesano Biliosa (Hercules).
Ook komen er 4 spelers van de A over: Oliver Siebert, Timo Albers, Tijn Bos en Bas Tijburg 
Ook gaan er helaas een aantal spelers de club verlaten voor een andere uitdaging of omdat ze stoppen met voetbal. Dennis vd Poel (VUC), Kevin vd Poel (VUC), Ahmet Akbulut (HMSH), Kevin Langeveld (stopt), Justin van Look (Vitesse Delft), Xavier Gyina ( RVC'33) Dylan Groen (KMD) Ismael El Bouazati (Spartaan'20 zo) Adem Dogan (Tac'90)
De huidige selectie zal nog op gepaste wijze afscheid nemen van de vertrekkende spelers en trainers en de nieuwe selectie met staf zal na de vakantie met heel veel vertrouwen en inzet het nieuwe seizoen in gaan.