Pupillencursus bij ADO Den Haag voor niet-Selectietrainers

17-09-2017

ADO Den Haag biedt de niet-Selectietrainers van haar partnerverenigingen een pupillencursus aan in twee cursussen van drie sessies op "De Aftrap" in het Zuiderpark te Den Haag. Per pupillencursus worden er VIJF DEELNEMERS van een vereniging toegelaten. Dat betekent, dat wij over de twee cursussen in totaal TIEN DEELNEMERS kunnen afvaardigen. De doelgroep voor deze cursussen zijn trainers/ouders die training geven in de onderbouw (JO6 t/m JO13) en nog maar heel weinig ervaring hebben met het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden. De data en de tijden van de cursussen zijn:

• Vrijdag 10/17/24 november 2017 ~ Van 19.00 uur tot 21.00 uur.
  • Vrijdag 12/19/26 januari 2018 ~ Van 19.00 uur tot 21.00 uur.

De thema's zijn als volgt:

• Avond 1 : "Introductie werkwijze" (Rondleiding op de Jeugdopleiding/Presentatie over Sportklimaat, werkwijze onderbouw, inzichten m.b.t. ontwikkeling spelers).\

• Avond 2 : "Training geven" (Voorbeeld training, nabespreken van de training, Thema's als Hoofdmomenten voetbal, maken van een planning, eisen en randvoorwaarden van een training).

• Avond 3 : "Coachen wedstrijden" (Coachen van een wedstrijd, nabespreking coaching, voorbespreking, coaching tijdens een wedstrijd en nabespreken van de wedstrijd, uitdelen vaantje en certificaat).

Jeugdtrainers/vaders in de leeftijdsklassen van JO6 t/m JO13 kunnen zich per E-mail voor bovenstaande cursus(sen) aanmelden bij Hoofd Jeugdopleidingen Boudewijn de Geer (voetbalschooldegeer@hotmail.com). Hierbij geldt heel simpel: wie het eerst reageert ...... en vol = vol !!!!!

Boudewijn de Geer

(Hoofd Jeugdopleidingen)