Pupillencursus bij ADO Den Haag voor niet-Selectietrainers

23-12-2017

ADO Den Haag biedt de niet-Selectietrainers van haar partnerverenigingen een pupillencursus aan in drie sessies in Februari op "De Aftrap" in het Zuiderpark te Den Haag.

Per pupillencursus worden er VIJF DEELNEMERS van een vereniging toegelaten. De doelgroep voor deze cursussen zijn trainers/ouders die training geven in de onderbouw (JO6 t/m JO13) en nog maar heel weinig ervaring hebben met het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden. De data en de tijden van de cursussen zijn:

3 vrijdagavonden in Februari 2018 ~ Van 19.00 uur tot 21.00 uur ( exacte data volgen nog )

De thema's zijn als volgt:

• Avond 1 : "Introductie werkwijze" (Rondleiding op de Jeugdopleiding/Presentatie over Sportklimaat, werkwijze onderbouw, inzichten m.b.t. ontwikkeling spelers).\

• Avond 2 : "Training geven" (Voorbeeld training, nabespreken van de training, Thema's als Hoofdmomenten voetbal, maken van een planning, eisen en randvoorwaarden van een training).

• Avond 3 : "Coachen wedstrijden" (Coachen van een wedstrijd, nabespreking coaching, voorbespreking, coaching tijdens een wedstrijd en nabespreken van de wedstrijd, uitdelen vaantje en certificaat).

Jeugdtrainers/vaders in de leeftijdsklassen van JO6 t/m JO13 kunnen zich per E-mail voor bovenstaande cursus(sen) aanmelden bij Hoofd Jeugdopleidingen Boudewijn de Geer (voetbalschooldegeer@hotmail.com). Hierbij geldt heel simpel: wie het eerst reageert ...... en vol = vol !!!!!

Boudewijn de Geer

(Hoofd Jeugdopleidingen)