Programma van de Wilhelmus selectie

8-08-2017

Programma van de Wilhelmus selectie

Dinsdag 8 augustus wordt om 20.00 uur door de selectie begonnen met de eerste training o.l.v. de nieuwe trainers Oscar Laguna Burgos en Martijn van Deventer en hun assistenten Harry de Jong en Mario de Boer.

Na vier dagen van trainen wordt door de Wilhelmus 1 selectie op dinsdag 15 augustus om 19.30 uur gestart met de eerste wedstrijd en zal bij PGS Vogel in het I. M. Jan Pronk toernooi tegen Die Haghe worden gestreden. Zaterdag 19 augustus zal of om 12.00 uur (3 en 4e plaats) of om 14.30 uur (1 of 2e plaats) een wedstrijd volgen tegen gastheer PGS Vogel of  Houtwijk.

Leidschendam-Voorburg Kampioenschap                                                             Maandag 21 augustus spelen zowel Wilhelmus 1 als 2 om het Leidschendam-Voorburg Kampioenschap beide elftallen spelen tegen en bij SEV aan de Kastelenring in Leidschendam.                                                                                                                      Zaterdag 26 augustus spelen het 1e en 2e thuis tegenstander n.n.b. (Forumsport of RKAVV)

Zondag 3 september de eerste bekerwedstrijd (programma n.n.b.)

Wilhelmus 1 ingedeeld bij HMC, FC Zoetermeer en Van Nispen).

Wilhelmus 2 ingedeeld bij Excelsior ’20, VOC en WCR.

Dinsdag 5 september spelen het 1e en 2e thuis een oefenwedstrijd tegen Naaldwijk aanvangstijdstip volgt.

Dinsdag 12 september de tweede bekerwedstrijd (programma n.n.b.)

Zondag 17 september de derde bekerwedstrijd (programma n.n.b.)

Zondag 24 september start de competitie.