Oproep Interne Organisatie

12-06-2018

Projectgroep ‘Versteviging Interne Organisatie’
Wilhelmus zoekt leden die willen helpen om de club verder op poten te zetten

Voetbalvereniging Wilhelmus, ook bekend als de ‘Wespen’, staat mooie tijden te wachten. De Jeugdafdeling zit in de lift en er is in de achterliggende jaren hard gewerkt om de club financieel gezond te krijgen.

Dat is gelukt. Zoals al op de Algemene Ledenvergadering van 6 juni jl. werd geconstateerd: nu is het tijd om de volgende stappen te zetten, op sportief vlak maar ook organisatorisch. Hoe kunnen we de club zo inrichten dat deze bestand is tegen de uitdagingen waar we vandaag én morgen mee te maken krijgen. Wilhelmus heeft een organisatie nodig die past bij de club die wij willen zijn en die tegemoet komt aan de eisen die aan een moderne vereniging worden gesteld.

Heeft u vakkennis of ervaring op het gebied van de vormgeving van (vrijwilligers)organisaties? En wilt u deze inzetten om de vereniging van uw zoon of dochter sterker te maken? Of om de club uit uw buurt vooruit te zien gaan? Wilhelmus zoekt gemotiveerde mensen die willen helpen uitzoeken welke interne structuur de beste kansen biedt op sportieve, financiële én sociale groei.

Denkt u dat u langs deze weg kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Wilhelmus? Laat het ons weten en stuur een berichtje met een korte motivatie naar bestuur@vvwilhelmus.nl

Want samen maken we de club nog mooier. Voor de voetballers, de ouders en de liefhebbers.
Voor de Wespen!

Namens het Bestuur van VV Wilhelmus

Bouk Wartna(Voorzitter)

Bob Goedhart (Projectleider Versteviging Interne Organisatie)