Ondanks wintersportweer toch kunnen trainen!

3-03-2018

 

 

Aflopen woensdag werden wij wakker als trainers van de JO12 en JO13 selectie en zagen dat het gras bevroren was en de slootjes dicht waren, eigenlijk onmogelijk om te gaan trainen in de avond. Dat is niet wat wij graag wilde nu de tweede seizoenshelft echt gaat beginnen. Wij willen allemaal de weg richting de top 3 in alle competities gaan inslaan. Dat gaat gepaard met veel trainen en hard werken. Toen kreeg ik na een overleg met de trainers te horen dat wij warm binnen konden gaan voetballen i.p.v. buiten in de kou. Toen ik dat in de groepsapp liet weten konden de spelers niet wachten.

 

Wij mochten naar La Playa te Rijswijk een prachtig binnen complex met een voetbalveld, beachvolley/voetbal velden, paddeltennis velden en een en al gezelligheid. Wij hadden verzameld rond 17.15 en begonnen daar met een toernooi met 5 tegen 5 voetbal, 3 tegen 3 voetbal en een beachvolleybal toernooi waarbij je punten kon verdienen. Echt kippenvel om alle jongens zo intensief en met zo veel plezier te zien sporten met hun vriendjes. Na het eerste toernooi hebben wij nog ouderwets trefbal gespeeld en afgesloten met een kort toernooi met enkel 5 tegen 5 voetbal.

 

Wij kregen dit alles aangeboden van de broer van de vader van Stefan Nikic, die het met zijn bedrijf “stukadoors bedrijf Nikic” heeft kunnen verwezenlijken voor de jongens van Wilhelmus. Ik heb genoten samen met de jongens van de selectie, ouders en trainers. Ik weet wel wat ik vaker ga doen als het te koud is en toch wil gaan trainen.

 

Nogmaals alle bedankt, op naar prijzen aan het eind van het seizoen.