Nathan Aké a.s. Zaterdag bij Wilhelmus

16-05-2018

Handtekening van Nathan Aké, of misschien zelfs een selfie? Kom dan zaterdag naar Wilhelmus, want tussen 12:00 en 14:00 brengt onze eigen Nathan een bezoek aan zijn oude club!

Nathan Aké, inmiddels een vaste waarde in het Nederlands Elftal, begon zijn carrière bij onze eigen club. Vanuit Wilhelmus werd hij al snel opgemerkt door ADO Den Haag waar hij in de jeugd ging spelen. Feyenoord lijfde hem niet veel later in en na een paar jaar maakte hij de overstap naar Engeland waar hij in de jeugd van Chelsea ging spelen. Daar heeft hij het ook geschopt tot het eerste, hij heeft een behoorlijk aantal wedstrijden meegespeeld. Hij werd verhuurd aan Reading, Watford, en Bournemouth, maar coach Antonio Conté wilde hem toch bij Chelsea houden en haalde hem weer terug. Vorig jaar maakte hij een mooie transfer naar Bournemouth, waar hij bijna altijd in de basis staat en dit jaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het behalen van de 12e plaats in de Premier League!

En hij is gewoon begonnen op Sportpark Westvliet bij Wilhelmus, en dat is iets waar we erg trots op zijn!