Maak Wilhelmus uw vriend!

2-11-2018

Maak Wilhelmus uw vriend!

Maandagavond 29 oktober jl. hebben 7 spelers van de Zondagselectie zich ingespannen om nieuwe klanten te werven voor de VriendenLoterij. Met de VriendenLoterij kan je fantastische prijzen winnen. Je lotnummer is gelijk aan het nummer van je mobiel. Een lot kost € 13,50 per trekking. En als u dat wil, ontvangt Wilhelmus daarvan de helft!

Op de foto hierboven ziet u Semi, Bruno, Mathijs, Ivo,  Giano, Tom en Alsten aan het werk

De selectiespelers hadden op het eind van de avond gezamenlijk 37 nieuwe klanten binnen gehengeld. Met de startpremie van €500, heeft deze belactie vv Wilhelmus dus maar liefst €750 opgeleverd (minus de kosten van de Chinees). Een bedrag dat in één jaar kan oplopen tot een kleine €4.000 als de 37 klanten blijven spelen in de VriendenLoterij.

Wilt u ook meespelen in de VriendenLoterij? En kans maken op mooie prijzen? Of speelt u al mee en wilt u vv Wilhelmus langs deze weg financieel steunen? Geef u op en wijs dan op de site van de VriendenLoterij vv Wilhelmus aan als uw goede doel. Zo sparen we in een mum van tijd het bedrag bij elkaar voor een mooi Pannaveldje voor onze Jeugd en maken we ons terrein nog mooier!

Meer informatie kunt u krijgen bij Piet van der Valk (ver.manager@vvwilhelmus.nl

 

undefined


undefined