Lidmaatschap bij vv Wilhelmus

12-05-2017

Stoppen met voetballen of van club wisselen? Dan opzeggen en eventueel overschrijven uiterlijk 31 mei 2017!

Het seizoen is weer bijna ten einde. Indien je overweegt te stoppen met voetballen of jouw (voetbal)geluk elders wilt beproeven, dan is onderstaande tekst van belang.

Lidmaatschap bij vv Wilhelmus beëindigen:

Indien je komend seizoen geen lid meer wilt zijn van vv Wilhelmus dient het lidmaatschap uiterlijk 31 mei 2017 beëindigd te worden.

Voor senioren kan dit door een e-mail te versturen naar : ledenadministratie@vvwilhelmus.nl

Voor junioren door een e-mail te sturen naar : jeugd@vvwilhelmus.nl

Als het lidmaatschap niet voor deze datum is opgezegd zal er per juli 2017 wederom contributie geïncasseerd worden.

Overschrijving naar een andere club:

- Als je bij een andere club wilt gaan spelen, moet je ons dit uiterlijk 31 mei dit laten weten.

- Daarna kun je je inschrijven bij de nieuwe club. Deze club stuurt aan vv Wilhelmus een overschrijvingsverzoek. Indien je op tijd hebt opgezegd en je hebt voldaan aan je verplichtingen jegens vv Wilhelmus (contributie is voldaan, de administratiekosten naar aanleiding van gekregen rode en gele kaarten zijn betaald en eventuele gesponsorde kleding weer is ingeleverd) dan geeft vv Wilhelmus akkoord.

Overschrijving van een ander club naar vv Wilhelmus:

- Spelers die van een andere club naar Wilhelmus willen komen moeten z.s.m. het inschrijfformulier invullen en voor senioren mailen naar : ledenadministratie@vvwilhelmus.nl

Voor junioren dit formulier mailen naar : jeugd@vvwilhelmus.nl

Dan hoor je zsm of er plek is om over te stappen naar vv Wilhelmus. Als dat het geval is kun je opzeggen bij je oude club en vragen wij overschrijving aan bij jouw oude club.

- Om volledig speelgerechtigd te zijn in alle categorieën is het absoluut noodzakelijk dat jouw oude club uiterlijk 15 juni 2017 akkoord is gegaan met de overschrijving.