Leukste kamp van het jaar !

24-04-2019

Schrijf je snel in voor het leukste kamp van het jaar ( JO7 , JO8 & JO9 ).

Schrijf je snel in : klik hier

Het jeugdkamp voor de JO7, JO8 en JO9 is een jaarlijks evenement van onze vereniging. Na de geslaagde editie van 2018 zal het jeugdkamp opnieuw plaatsvinden op het terrein van voetbalverenging KSD. De kampleiding hoopt het succes van vorig jaar te evenaren en heeft er nu al veel zin in.

Datum 28 juni t/m 30 juni 2019

locatie : KSD Marine Den Haag.

Kosten 60 euro

Activiteiten
Tijdens het kamp zijn er verschillende activiteiten. De meeste activiteiten zijn voetbal gerelateerd maar ook doen we enkele andere activiteiten watergevecht, levend Stratego, quiz, ochtend gymnastiek etc etc
Slapen
Wij overnachten op het terrein van KSD en slapen op luchtbedden. De deelnemers slapen  in een gezamenlijke ruimte en de begeleiding in aparte ruimtes. Slapen is echter geen verplichting maar natuurlijk wel heel leuk en spannend.
Deelnemers van het kamp kunnen ook in de ochtend worden gebracht en in de avond weer worden opgehaald. Het is maar waar uw kind zich het prettigst bij voelt!
Om er geen in- en uitloop kamp van te maken zijn er wel vaste tijdstippen waarop u uw kind kan ophalen en brengen.
Gezondheid
In het inschrijfformulier wordt gevraagd om eventuele bijzonderheden (allergieën, medicijngebruik etc)
De kampbegeleiding dient hiervan uiteraard op de hoogte te zijn en zal handelen zoals gewenst.
Uiteraard hebben we tijdens het kamp voldoende begeleiding mee met EHBO en BHV
Eten en drinken:
Het eten wordt allemaal geregeld. Er is meer dan genoeg, brood, groente, fruit, drinken en noem maar op.
Er is zelfs aan lekkere tussendoortjes gedacht
De kampleiding
De kampleiding bestaat voor het grootste gedeelte uit vaders en moeders van jeugdleden en hebben al veel ervaring met het begeleiden van jeugdkampen.
De kampbegeleiding bestaat vooralsnog uit:
Silvio (voetbaltrainer )
Danny (toernooicommissie)