Leuke tip voor moederdag voor al onze voetbalmoeders

1-05-2018

PSSST!!! ALLE VADERS OPGELET (EN MOEDERS KIJKEN WEG)

Ben jij ook al, samen met de kinderen, op zoek naar het ultieme cadeau voor je vrouw en hun moeder? Is ze gewoon de allerleukste, is zij jullie rots in de branding, staat ze altijd voor iedereen klaar en verdient ze het om een keer extra verwent te worden dan moet je dit jaar bij ons, Ruimte18, zijn!

Wat wij jou bieden is eeuwige dank voor de originaliteit van het cadeau en gemak want, je hoeft er eigenlijk niets voor te doen (dit hoeft ze natúúrlijk niet te weten SMILE KNIPOOG) en wat zij krijgt is waardering, aandacht en BEAUTEA . Tijd voor haar zelf!

Tijdens deze BEAUTEA-dag (BEAUty & TEA-party) bij Ruimte18 zal zij genieten van bijzondere thee, ambachtelijk lekkers en het belangrijkste van alles een beauty-workshop waarbij haar op een eenvoudige manier wordt geleerd er stralend uit te zien. Deze workshop wordt gegeven door Eudia Plein, beauty-consulente bij Mary Kay.  Haar Motto : Keep it Simple, Looking Good, Feeling Better.

 

Om de middag helemaal af te maken mag ze als klap op de vuurpijl ook nog eens iemand meenemen. Dus mama, oma, dochter of vriendin kan met haar mee en zullen deel uitmaken van deze geweldige ervaring, een herinnering die ze allebei niet snel zullen vergeten!

 

Prijs: € 25,-

Wanneer: Zondag 27 mei 14.00 – 16.00 uur

Waar: Ruimte18

Bijzonderheden: Ze ontvangt via de post een cadeaudoos gevuld met de cadeaubon zelf,  een extra cadeaubon voor de 2e persoon, een proefzakje thee om vast in de stemming te komen aangevuld met een kleine verassing. Een cadeautje waar je dus ook echt mee voor de dag kunt komen.

Let op!!!! Er zijn maar een beperkte aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!!! Reserveren kan tot maandag 7 mei!

Klik hier voor meer informatie